Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu güne kadar bir çok projede öncülük eden Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  "Engelsiz Yaşıyorum" Projesi ile evde eğitim alan öğrencilerin yüzünü güldürdü, onların sevincine ortak oldu. Konu hakkında açıklama yapan Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan; “Öğrencilerin sevinçleri, mutlulukları bizlere gurur verdi” dedi.

Konu hakkında açıklama yapan Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan proje hakkında şunları söyledi; “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bir çok proje gerçekleştirdik. Şimdide “Engelsiz Yaşıyorum” Projesi  kapsamında İlçemizde Evde Eğitim alan öğrencilerimizi  Anneleri ile birlikte Piazza AVM'de sinema etkinliğine götürdük.

Bu etkinlikle amacımız öğrencilerimizin kişisel ve sosyal yönden gelişmesini desteklemek ve normal bireyler gibi hayatlarına devam etmelerini sağladıklarını göstermekti. Öğrencilerin sevinçleri, mutlulukları bizlere gurur verdi” dedi.

Editör: Haber Merkezi