İpek Ay, genç yaşta kendi sanat merkezini kurdu. Uzman kadrosuyla beceri geliştirme noktasında çocuklarınıza özel ilgi gösteriyor. İpek Sanat Okulunda her yaşta bireye eğitim veriliyor.

Kahramanmaraş’ta sanatın, güzelliğin, doğallığın, huzurun yeni adresi olma yolunda önemli bir adım atan ve kent halkının sanatla ilgili bütün ihtiyaçları karşılayacak donanıma sahip olan İpek Sanat Merkezi, sanat âşıklarının yeni buluşma mekânı oldu.

kemandan piyanoya, gitardan bateriye, ebru sanatından, Latin danslarına, baleden modern danslara kadar tüm sanatsal faaliyetlerde hizmet vermek için kaliteli ve donanımlı kadrosuyla hizmet veren İpek Sanat Merkezi şletme sahibi Merve İpek Ay, “Müzik, resim ve dansların bir arada olduğu keman, piyano, gitar, bateri, ses eğitimi, yağlı boya, kara kalem, ebru sanatı, bale, modern dans, Latin dansları gibi etkinliklerin olduğu çok büyük bir dünya.

Baharın geldiği şu günlerde sanat merkezimizin 2. Yılını öğrencilerimizin performanslarını sunduğu velilerimizin eğlendiği bir etkinlikle gerçekleştirdik.

Sanat Merkezimizde her yaştan kursiyerimiz mevcut. Her alanda başlangıç seviyesinden üst seviyelere kadar ilerleme kaydeden öğrencilerimiz var. Mesleğinde uzman, deneyimli kadromuzla sanat hep daha güzel diyoruz. İpek sanatı keşfedin, huzur bulacaksınız” ifadelerini kullandı.

(HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi