“Drama ve Zeka Oyunları” sınıfının açılış kurdelesi Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Okul Müdürü İsa Pamuk, Karacaoğlan Mahalle Muhtarı Durdu Karapalta, Barbaros Mahalle Muhtarı Durdu Yanık ve Piri reis Mahalle Muhtarı İsmet Güler tarafından kesildi.

Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve Millî Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanarak faaliyete başlanan “Drama ve Zeka Oyunları” projesi Piktes kapsamında gerçekleşmektedir.

Drama ve Zeka Oyunları” sınıfının açılışı yapılınca minik öğrenciler tarafından Drama gösterisi yapıldı. daha sonra Kaymakam Serkan Keçeli öğrencilerle Zeka Oyunları alanında karşılıklı yarıştı.

Konu ile ilgili olarak Kaymakam Serkan Keçeli şu ifadelere yer verdi:

“Şehit Yusuf Çavuş İlkokulumuzun Piktes Projesi kapsamında yapmış olduğu “Drama ve Zeka Oyunları”sınıfının açılışını gerçekleştirdik, okulumuzda yönetici ve öğretmenlerimize bu projeyi hayata geçirmeleri ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum, bundan sonra öğrencilerimiz daha kaliteli zaman geçirmeyi, bu vesileyle telefon ve tabletten başka daha kaliteli oyunların olduğunu öğrenecekler, inşallah çocuklarımız ve velilerimiz zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirecekler. Zeka oyunları ile de anne, baba ve çocukların birbirlerine kaynaşmasını diliyorum.”

Açılışa Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Okul İdarî Personelleri;

Okul Müdürü İsa Pamuk, Müdür Yardımcıları Haydar Tekiş, Ayşe Merve Çiçek, Fatih Taş, Karacaoğlan Mahallesi Muhtarı Durdu Karapalta, Barbaros Mahallesi Muhtarı Durdu Yanık, Piri Reis Mahallesi Muhtarı İsmet Güler yer aldı. (HABER: MELİHA KÜÇÜKÖNDER)

Editör: Haber Merkezi