Eğitimler hakkında konuşan Kahramanmaraş Milletvekili Ünal: “Sosyal medyada doğru bilgiye ulaşmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Dezenformasyona maruz kalan ülkeler sıralamasında maalesef ülkemiz 1. sırada. Mücadele yollarını konuştuk.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Merkezi'nde 7-8-9 Ekim'de düzenlenen 'Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu Eğitim Programı' sona erdi. “Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu” eğitimlerinde “Dijital Dönüşüm, Yeni Medya Düzeni ve Dezenformasyon" konulu sunumda bulunan Mahir Ünal eğitimlerin ardından yaptığı açıklamada: “Genel Merkezimizde “Dijital Dönüşüm, Yeni Medya Düzeni ve Dezenformasyon" konulu sunumumuzla sosyal medyanın dönüşümünü, artılarını eksilerini konuştuk.

Sosyal medyada doğru bilgiye ulaşmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Dezenformasyona maruz kalan ülkeler sıralamasında maalesef ülkemiz 1. sırada. Mücadele yollarını konuştuk.

Tüm teşkilat mensubu yol arkadaşlarımıza katılımları için teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

“Kahramanmaraşımız dinamik bir ekiple 2023’e yürüyor”

Kahramanmaraş il teşkilatına teşekkür eden Ünal: “Üç günlük “Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu” eğitim programını başarı ile tamamlayan il başkanımız Fırat Görgel ve Feyzullah Eren Aşcı, Hatice Şekkeli kardeşlerimi tebrik ediyorum. Kahramanmaraşımız gayretli ve dinamik bir ekiple 2023’e umut ve inançla yürüyor.” dedi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Ak Parti il başkanı Fırat Görgel ise çok verimli bir eğitimin ilk bölümünü tamamladıklarını belirterek: “Genel Merkezimizde Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal’ın “Dijital Dönüşüm, Yeni Medya Düzeni ve Dezenformasyon" konulu değerli hitabelerini dinledik. Bilgilendirmelerinden ötürü değerli başkanımıza teşekkür ediyoruz.” paylaşımında bulundu.

Toplamda 10 hafta boyunca devam edecek eğitimlerde 12 ana konuda dersler olacak, 6’şar saatten her hafta sonunu eğitimler düzenlenecek. Bu eğitimlere 81 il ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları il başkanları katılacak.

Editör: Haber Merkezi