İsos Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Uluer ve dernek üyeleri bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Erzin İsos'tan yer aldık ve haksızlık var. Bu millet bunun için burada diyen Dernek Başkanı Uluer, 2016 yılında teslim edilmesi gereken yerlerinde şuana kadar hiç bir şey yapılmadığını ifade etti.

18 bin kişilik projede 3 blok gözüktüğünü belirten Uluer, ''Satışların 47 bin kişiyi geçtiğine dair duyumlar aldık. Satış kampanyası en geç 18-21 Şubat itibariyle bizdeki sözleşmelere göre durması gerekirken, şu an da böyle bir durum söz konusu değil. Suç duyurusunda bulunduk biz. Orada bizim temel amacımız burayı bir tatil beldesi haline getirmek ve devremülk sistemini hayata geçirmektir'' dedi.

İsos Termal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan’da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, haksızlık varsa Türkiye’de mahkemeler var. Elbette herkes mahkemeye gidebilir mahkeme hepsini çıkarır ve kuruma verdikleri zararı da öderler. bizim Erzinde sadece 10,bin hafta üyemiz var'' dedi.

Kurulan derneğin Kahramanmaraş İl Temsilcisi Ercan Kısakürek ise 0533 355 53 89 numaralı telefondan vatandaşların kendisine ulaşarak bilgi alabileceklerini ifade etti.

HABER: YAŞAR ERİKLİ

Editör: Haber Merkezi