Kahramanmaraş'ın genç ve başarılı iş adamı Ali Çırak'ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Çırağın Group, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerlerde başarısıyla adından söz ettiriyor.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ekonomi paketi olarak getirilen 0.64 faiz ve bir yıl ödemesiz 180 ay vadeli konut satışlarına ellerindeki stok konutlarla birlikte hızlı bir giriş yapan Çırağın İnşaat 15 günde bu kampanya ile birlikte 200'e yakın daire satışı yaparak yine yüzlerce aileyi ev sahibi yaptı.

Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesine konuyla ilgili olarak özel açıklamalarda bulunan Ali Çırak, ''Biz Çırağın Group olarak elimizde bulunan stok daireler ile kampanyaya girmiş olduk. Bir yıl ödemesiz, peşinatsız, 180 ay vade, 0.64 faiz oranıyla müşterilerimize ev alma imkanı sunuyoruz. Bu kampanya ile birlikte yaklaşık 200 dairemiz satıldı. Bir yandan satışlar devam ederken, üretime de devam ediyoruz. Şantiyelerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Yeni temeller atıyoruz. Bu şekilde konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı da hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi.

İnşaat sektörü için 2020 yılı hızlı başladığını ve öyle de devam ettiğini belirten Çırak, ''Pandemi sürecinden Çırağın Group olarak bizde etkilendik. Ancak hükümetimizin almış olduğu önlemlerin hızlı bir şekilde faaliyete geçmesiyle birlikte piyasaya yansıması hızlı oldu. Biz bu kadar çabuk beklemiyorduk ancak hem vatandaşlar için hem de bizler için sürpriz oldu'' diye konuştu.

HABER-FOTO: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi