Merkez Dulkadiroğlu ilçesi Trabzon Bulvarı üzerinde bulunan bir binada, apartman görevlisi olarak çalışan ve boş zamanlarında ise bölgedeki çaycıda dağıtım yapan 43 yaşındaki Mehmet Çabuk, bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından Çocuklar Duymasın dizisinin ''Çaycı Hüseyin'' karakterini canlandıran Alparslan Özmol'a benzetiliyor.

Bu benzerliği nedeniyle bir çıok kişinin kendisiyle fotoğraf çekildiğini söyleyen Mehmet Çabuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Kentin en işlek caddesinde çalıştığım için gün içerisinde yüzlerce insan ile karşılaşıyorum. Birçok kişi beni Çaycı Hüseyin'e  benzettiği için fotoğraf çekiliyor. Çaycı Hüseyin diyerek seslenenlerde var'' dedi.

Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin ile birlikte kendisine bir rol verilmesi durumunda oynamak istediğini de belirten Mehmet Çabuk, ''Eskiden beri diziyi severek izliyorum. Çaycı Hüseyin ile birçok ortak noktamız var. Bende at yarışı oynuyorum. Çay dağıtırken, 'Çaylaaar' diye bağırıyorum'' diye konuştu.

Cadde esnaflarından Mustafa Beyazbayrak ise 25 yıldır Mehmet Çabuk'u tanıdığını ve bölgede çok sevildiğini söyledi.

Çay siparişi verecekleri zaman, 'Çaycı Hüseyin' diye hitap ettiklerini belirten Beyazbayrak, Mehmet Çabuk'un bu benzerliğinin herkes tarafından bilindiğini ifade etti. 

HABER-FOTO: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi