Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih MehmetErkoç, göreve gelir gelmez kendilerini öğrencilerin ikinci velisi olduğunusöylemiş ve bu söylem doğrultusunda da eğitim alanında yatırımlara başlamıştı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmetvermekte olan yerleşik 19 bir de gezici olmak üzere 20 halk kütüphanesine devameden ve sınavlara hazırlanan öğrencilerden 280 öğrencinin üniversite sınavınıkazandığı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Kahramanmaraş BüyükşehirBelediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren yaptığı açıklamada: “Kendisiniöğrencilerin ikinci velisi olarak kabul eden Büyükşehir Belediye BaşkanımızFatih Mehmet Erkoç’un direktifleri doğrultusunda halk kütüphanelerimizdeöğrenci kardeşlerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizbünyesinde hizmet veren 19 kütüphanemize gelerek ders çalışan ve sınavlarahazırlanan öğrenci kardeşlerimizden 280 kardeşimiz üniversite sınavlarınıkazandılar.

Bölüm olarak incelediğimizde 19 öğrencimiz mühendislik,16 öğrencimiz hukuk,11 öğrencimiz ilahiyat, 7 öğrencimiz tıp ve 7 öğrencimiz dediş hekimliğini kazanmış. Diğerleri de çeşitli bölümleri kazanarak üniversitehayatına adım attılar. Üniversite kazanan bütün öğrenci kardeşlerimize okulhayatlarına başarılar diliyoruz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi