“CHP, Yunanistan'la aynı ağzı kullanıyor”

Siyasette sürekli değişen bir gündem olduğunu dile getiren Ünal muhalefete yüklendi.Muhalefetin Yunan ağzı ile hareket ettiğini ifade eden Ünal: “ HDP’nin ya da CHP’nin, ABD’nin varlığından bir rahatsızlık duyduklarına dair bir açıklama yaptığını duydunuz mu? Biz bunların siyaset yaptığını nasıl söyleyebileceğiz.” İfadelerini kullandı.

“Bunlar daha muhalefetken eleştiri kaldıramıyorlar, iktidarlarını düşünemiyorum”

Şehit yakınına yönelik yapılan hakarete ve küfüre değinen Ünal: “Buna provokasyon demek bir tarafa, bu çirkinliğin bu pişkinliğin ahlaki seviyesini tartışmamız gerek.Aslında bu seviyenin konuşulacak ve tartışılacak bir şeyi yok.Bu çirkinliğin ve pişkinliğin iktidar gücünü eline aldığında nasıl bir şeyin içine gireceklerini hayal bile edemiyorum.”dedi.

“Enflasyon sıkıntısı tüm dünyada etkilerini gösteriyor”

Tüm dünyada ekonomik olarak bir kriz döneminin yaşandığına işaret eden Ünal şunları kaydetti: “ABD’de son dönemde tartışılan konuların başında hiperenflansyon var. Hatta bildiğimiz dünyanın sonuna gelindiği gibi ilginç iddialar var.Hollanda’da, İngiltere’de ve Fransa’da yağma olayları yaşandı.Pandeminin etkileri dünyayı derinden sarsıyor.Tedarik zincirinin kırılmasından kaynaklanan sorunlar var.Dünyada artık hiçbir sorun bölgesel olma niteliğini yitirdi.”

Editör: Haber Merkezi