Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında özel ziyaretler gerçekleştirmek amacı ile Bayramın 2. günü Kahramanmaraş’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili Mahir Ünal Partisinin Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyesi Kerem ve Emin Uzun’u evinde ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretin ardından ilim yayma cemiyeti, Saçaklızade Vakfı, Memur-Sen ziyaretlerini sürdürdü. Ardından ise Ak Parti İl Başkanlığında 14:30'da gerçekleşmesi planlanan Bayramlaşma görüşmesi video konferans yöntemiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Bakanı Hayrettin Güngör, İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, İl Gençlik Kolları Başkanı Fezullah Eren Aşcı ve İlçe Başkanları bayramlaştı. Bu görüşme ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Partisi Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Ülfet Vakfı, Merdan Vakfı, İhya Vakfı, Hayrat Vakfı, Tügva gibi önemli sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek buradaki dernek yöneticileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Milletvekili Mahir Ünal, Bayramın 3. günü ise Sabah Erken saatlerinden Onikişubat Ilıca Mahallesine giderek Orada Şehit Ailesi ziyareti gerçekleştirdi. Bayram ziyaretleri kapsamında Ilıca’dan Göksun’a geçerek Parti ilçe teşkilatı ve özel bayram ziyaretleri gerçekleştiren Göksun ziyareti sonrasında Afşin ve Elbistan ziyaretleri gerçekleştirerek partisinin ilçe teşkilatları ile bayramlaşan Ünal burada gündemde yer tutan soysal medya düzenlemesine ilişkin ‘Sosyal medya meselesi bir milli güvenlik meselesidir’ dedi.

“BU MESELE 55 MİLYON VATANDAŞIMIZIN TEMEL HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİNİN GÜVENCE ALTINA ALINMASI MESELESİ”

Sosyal medya düzenlemesi ile ilgili ayrıntılar gündemde yer alıyor. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili Mahir Ünal, sosyal medya ile ilgili açıklama yaptı. Twitter, Facebook gibi milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya şirketlerine, bir dizi yükümlülük ve yaptırım öngören yasa teklifi TBMM Genel Kurulu'nda, bazı maddelerin yürürlük tarihinin ertelenmesini ve bazı para cezalarının miktarının düşürülmesini de içeren değişikliklerle kabul edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; “Bu mesele bir siyasi mesele değil, bu mesele bir milli güvenlik meselesi, bu mesele bir milli egemenlik meselesi, 55 milyon vatandaşımızın temel hak ve özgürlüklerinin güvence altına alınması meselesi, vatandaşlarımızın verilerinin korunması meselesi” dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi