Kahramanmaraş Sporuna yön veren Amatör Spor KulüpleriFederasyonu(ASKF) Kahramanmaraş Merkez ilçe Onikişubat Belediye Başkanı HanefiMahçiçek’i makamında ziyaret etti.

Amatör Futbolu Taban birliklerini oluşturan ve AmatörFutbola yön veren Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)14.genel kurulu için genel kurula giderken 9 Eylül 2017’de yapılacak olan GenelKurul toplantısı öncesi bir takım ziyaretler gerçekleştirmeye başladı.Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanlığına 2011 yılındaseçilen Ergün Önal, 6 yıldır Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonbaşkanlığı yaparken bu dönemde Yönetim kurulu toplantısı ile Başkan adayıolacağının ifade etmiş ve yeni yönetimini oluşturarak kurulda listesini sunacakolurken bir takım ziyaretler kapsamında Metropol ilçe Onikişubat BelediyeBaşkanı Hanefi Mahçiçek makamında ziyaret etti. ASKF Başkanı ve Yeni dönemadayı Ergün Önal ziyarete TFF İl Temsilcisi Ali Kazancı, Futsal İl TemsilcisiAdem Karaköse, ASKF Yöneticisi Ömer Kahveci, İl Tertip Komitesi KulüplerTemsilcisi ve Basın Mensubu İlker Yiyen’in de hazır bulunduğu toplantıdaamatörün sıkıntıları ve çözüm yolları hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

“SPOR BİZİM CANDAMARIMIZDIR”

Başkan Mahçiçek’e Makamını açtığı için çok teşekkür edenAmatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ergün Önal, Amatör spor Bizim Candamarımızdır. Başkanımız da spor sevdalısı olarak bu işin içinden gelenbirisidir. Kendisine bizleri burada ağırladıkları için çok teşekkür ederiz.Bilindiği üzere amatörlük, parayla oynanan, parayı dikkate almayan bu işi zevkiçin yapan bir olgudur. Dolayısıyla semt kulüplerimizin hangi mali yapıdaolduğunu hem belediye başkanımız, hem başkan yardımcılarımız hem de meclisüyesi arkadaşlarımız biliyorlar. Ben de kendilerini yakinen tanıyorum.İçlerinde amatörce futbol oynayan dostlarımızda mevcuttu. Yeni sezonumuzaçılmak üzere Bu sezon Kahramanmaraş gençliğine, futbol kulüplerimize,sporcularımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Başkanımız HanefiMahçiçek’e de katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

HER ZAMANSPORSEVER GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Metropol ilçeBelediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Bizde yöneticiler olarak yol, kaldırım vepark gibi birçok şey yaparız. Fakat en önemli yatırım insanlara olanyatırımdır. Daha açık bir sözle böyle bir ortamda ülke şartları içerisinde nekadar gencimiz spor yaparsa o kadar gencimiz kötü alışkanlıklardan uzak duracakdemektir. Bizim de esas vizyonumuz görevimiz odur. Siz gençlerimizin vatanına,Milletine ve bayrağına bağlı gençler olarak kötü alışkanlıklardan uzak durupspor yaparak hem ülkemize hem de Kahramanmaraş'ımıza daha hayırlı, sonrakidönemde daha başarılı hizmetlere imza atacaksınız. İnşallah bu ülkeye yakışır gençlerolarak yetişmeniz lazım. Spor gönül işidir. Bu tür sportif faaliyetleregönülden bağlı değilseniz çok fazla bir anlam ifade etmez. Ama bizim gibi butür sportif faaliyetlere gönül vermiş insanlar için bu bir hastalıktır eminolun. Bu hastalık gençlerin ve kulüplerin başarılarıyla tedavi edilecektir.Geçen senede kulüplerimizi destekledik, bu senede destekleyeceğiz. Elimizdengeldiğince yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Sizler Amatör Kulüplerin Yönveren kişilersiniz. Sizlere de çok iş düşüyor. Bu önemli görevleri icraettiğiniz için sizleri kutluyor başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

 

 

Editör: Haber Merkezi