Parti kurulumundan bu yana Kahramanmaraş halkına iyi Partinin vizyonunu ve misyonunu anlatan ve İyi Parti Kahramanmaraş kurucu üyeler arasında yer alan Başkan Yardımcısı Süleyman İpbüken, “İyi parti olarak biz seçim zamanı değil, her zaman halkımızın yanındayız” dedi.

Sağlık nedenleri dolayısı ile 1 yıllık parti görevinden uzak kaldığını ve her zaman partinin yanında olduğunu hatırlatan Sağlık durumu iyiye doğru gider gitmez tekrar Partideki görevini devraldığını ifade eden İpbüken, halkın sorunlarına, kanayan yaralarına merhem olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Yardımcısı İpbüken geride kalan 1 yılı ve Partisinin çalışma şeklini şu şekilde anlattı; 

“Kuruluşundan bu yana görev yaptığım İyi parti Kahramanmaraş İl Başkan yardımcılığı görevine bir yıllık sağlık nedeni ile vermiş olduğum aradan sonra Eylül ayından itibaren yeniden dönmüş bulunmaktayım. Daha önce de görev yaptığım gibi Kahramanmaraş İyi Parti nin sivil toplum kuruluşları ve sendikalardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görevime yeniden başladım.

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak Ahmet Çabukel ‘in Başkanlığında Kahramanmaraş da Halkın her kesimiyle buluşarak dertlerini sorunlarını dinliyoruz uzun zamandan bugüne Kahramanmaraş ve İlçelerinde Esnaf ziyaretleri yapmaktayız” dedi.

“İKTİDARA GELDİĞİMİZDE SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Parti’nin amaç ve hizmetlerini anlatmak, halkın beklentilerini, istek ve şikâyetlerini tespit etmek amacıyla ilgili birimlerle eşgüdüm içerisinde esnaf, sivil toplum ve resmî kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaret programlarımıza devam etmekteyiz diyen İpbüken; “Biz sadece seçim zamanlarında sahaya inen değil her zaman halkın yanında, halkın arasında olan bir Parti olduğumuzu gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Onların sorunlarını, dertlerini dinlemeye devam edeceğiz ve inşallah iktidara geldiğimizde bunlara çözüm üreteceğiz. Sivil Toplum, gönüllü, kendi kendini oluşturan, kendi desteklerine sahip, devletten özerk, özel alan ile devlet arasında aracı niteliğinde örgütlü bir sosyal yapılanmadır. İşte biz Parti olarak bu sosyal yapılanmanın her türlü sorunları öğrenerek çözüm üretme yoluna gidilmesini sağlamak istiyoruz” dedi.

“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE SADECE İRTİBAT KURMAK YETMEZ”

 Sivil Toplum Kuruşlarının içinde hatta yönetiminde olmalıyız ifadelerini kullanan İpbüken; “Bu sayede Partimizi, fikirlerimizi çok iyi anlatabiliriz, çok daha geniş kitlelere ulaşabiliriz. Üyelerimizi, Sivil Toplum Kuruluşlarının üyesi olmalarının yanı sıra kendilerinin de yeni STK’lar kurmaları için teşvik etmekteyiz.

Sosyal ve Kültürel alanların yanı sıra özellikle eğitimle ilgili alanlarda kurulacak olan STK’lar toplumun tabanına ulaşmada da etkili olacağını düşünüyoruz. Amacımız tüm STK ları ziyaret etmek ve bu ziyaretlerde hem gündem konuları ve STK’ların sorun ve beklentileri dinlenecek, hem de parlamenter sisteme dönüşle ilgili görüşleri alınacaktır” ifadelerini kullandı. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi