6.Olağan Genel Kurul Önce ki gün Küçükçekmece’de Kemalpaşa Mahallesi Sultan Murat Caddesi 2.Kartal Sokak No:13/1 adresinde geniş katılımla gerçekleştirildi.

Tek liste halinde gidilen Genel Kurul’da Ahmet Ardıç kan tazeleyerek yeniden AFŞİNDER Başkanlığına seçilirken Olağan Genel Kurula katılım bir kez daha Afşinder’in Dostluk, Kültür,kardeşlik,birlik ve beraberlik yapılanması olduğunu gösterdi.

Genel Kurulda bir konuşma yapan AFŞİNDER Başkanı Ahmet Ardıç, AFŞİNDER olarak şehrimiz insanını Metropol kentte bir arada tutmak,dertlerinde,sıkıntılarında,sevinlerinde,mutlu günlerinde yanlarında olmak,sosyal dernek anlamında yanlarında olduğumuzu her daim hatırlatmak ve birlik,beraberlik içerisinde bir hayat sürebilmek adına bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda AFŞİNDER’in kuruluşundan bugüne yanımızda olan herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hemşehrilerimizle iç içe,el ele,gönül gönüle çalışmalarımızı artırarak devam ettirmek istiyoruz. Bu süreçte herkesin elini taşın altına koymasını bekliyor,bir kez daha bu göreve bizi layık gören teveccüh gösteren herkese teşekkür ediyor,genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

Genel Kurulda, Kastamonu Dernek Başkanı Eyüp Sabri Atay,Genç Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Abbas PARLAK,MHP Küçükçekmece ilçe Başkanı Seyfettin Tiryaki,AFŞİNDER Kurucu Başkanı Av.Doğan Kıraç,İlim Yayma Cemiyeti G.O.P İlçe Başkanı Kerem Akpınar,Küçüktatlar Dernek Başkanı Mehmet Barel,Elbistanlılar Derneği Başkanı Latif Erdoğan ve Arıtaş Mahallesi Derneği Başkanı Fadime Dağlı Atak’da birer konuşma yaptılar.

Genel Kurul sonrası bir Teşekkür mesajı yayınlandı. Mesaj’da şu ifadelere yer verildi;

“Genel Kurulumuza teşrif eden tüm misafir ve hemşerilerimize teşekkür ederiz. Ahmet ARDIÇ Başkanlığında tek liste halinde yapılan kongrede oy birliği ile üç yıllığına yeni yönetim güven oyu aldı. Küçükçekmece, Kemalpaşa Semt Konağında yapılan kongrede saygı duruşu, İstiklal Marşının ardından, Ali Başaran , Beklan Emre Özdemir ve Furkan Polat’tan oluşan Divan heyeti gündeme göre kurulu yönetme görevini devraldı. Program sonunda MHP ilçe Başkanı Sn. Seyfettin Tiryaki , Kas-Der Kurucu Başkanı Sn. EYÜP SABRİ ATAY , Gençşander Başkanı Sn. Abbas Parlak , İstanbull Elbistanlılarder Başkanı Sn. Latif Erdoğan , Arıtaş Dernek Başkanı Sn. Fadime Dagli Atak , Küçüktatlar Derneği Başkanı Sn. Mehmet Barel , GOP İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Sn. Kerem Akpinar, Büyüktatlar Dernek Başkanı Sn. Murtaza Kara ve Afşinder Kurucu Başkanı Sn. Doğan Kıraç , MHP E. MYK Üyesi Sn. Erdem Karakoç günün anlam ve önemine uygun birer konuşma yaptılar.

Konuşmalarda ortak fikir ve kanaat olarak yeni yönetimin ilk işinin dernek yeri almak üzere çalışmaya devam etmesi gerekliliğine vurgu yapıldı. Ayrıca, Akparti Grup Başkanvekili Sn. Mahir Ünal , CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Ali Öztunç ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sn. Sefer Aycan birer tebrik ve mazeret telgrafı gönderdiler. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” denildi. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi