“Ürünlerimiz modern sanayi tesislerinde işlenerek pazara sunulacak”

“Markalarımız büyüyecek, esnaflarımız sanayici kimliğine bürünecek”

“Kahramanmaraş’a hayırlı olsun”

OSB müjdesini veren Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel; “Dondurmamız, Biberimiz, Tarhanamız, Bastık, Sucuk gibi ürünlerimiz aynı bölgede modern sanayi tesislerinde işlenerek pazara sunulacak. Markalarımız daha da büyüyecek, bu işi merdiven altında yapan esnaflarımız sanayici kimliğine bürünecek. Bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İlimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Sanayi şehri Kahramanmaraş’ta OSB’lerle ilgili dev adımlar atıldı. Kahramanmaraş’a özel yasa çıkartılmasıyla ıslah OSB’ler resmiyet kazanırken, Gıda Organize Sanayi Bölgesiyle ilgili çalışmalardan ise netice alındı.

“Merdiven altı esnaflarımız sanayici kimliğine bürünecek”

Siyasi irade olarak Ankara’da çok güçlü olduklarını ve bu gücüde Kahramanmaraş için kullanmaya devam ettiklerine vurgu yapan Görgel; “Kahramanmaraş’ımız sanayi alanında çok iyi bir noktada. Daha geçen hafta açıkladığımız Islah OSB’lerin ardından Gıda OSB için ise Türkoğlu ilçemizin Çobantepe mevkiinde istediğimiz alanın verilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. İlimiz ürün yetiştiriciliği açısından da Türkiye’de çok iyi noktada. Dondurmamız, Biberimiz, Tarhanamız, Bastık, Sucuk gibi ürünlerimiz aynı bölgede modern sanayi tesislerinde işlenerek pazara sunulacak. Markalarımız daha da büyüyecek, bu işi merdiven altında yapan esnaflarımız sanayici kimliğine bürünecek. Bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İlimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi