Başkan Çeleğen, öğrenci ve velilere seslenerek eğitimcamiasının idareci ve öğretmenleri başta olmak üzere, öğrencilerin veailelerinin sağlıklı, mutlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diledi.Öğretmenlerin ve velilerin, öğrencilerimizin eğitimlerine yönelik ilgi ve alakalarınınbaşarıyı daha da artıracağına değinerek öğrencilere tavsiyelerde de bulunanÇeleğen mesajında şunları dile getirdi:

“Bu ülkenin yarınları sizlersiniz. İnanıyorumki sizler, milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihine, milletine ve devletinesahip çıkan gençler olarak yetişeceksiniz. Bizi biz yapan değerlerimizi sizlerkoruyacak, ülkemizi güçlü yarınlara sizler taşıyacaksınız.

Eğitim hayatınızda yaptığınız planlar size gelecek adınayol gösterici olacaktır. Gelmek istediğiniz nokta ile ilgili yapacağınız planlıçalışmalar sizleri isteğiniz hedefe götürecektir. Tatiller dinlenmeyi hakettiğiniz dönemlerdir. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakitgeçirmek değildir. Bunun için tatil süresince sizi dinlendirecek, eğlendirecekve bilgilendirecek aktivitelere yönelmeniz yararınıza olacaktır.

Sevgili evlatlarım, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı birincidöneminin tamamlanmasıyla, karne heyecanınızı paylaştığımı belirtmek istiyorum.Bu duygu ve düşüncelerle başarılarınızın devamını diliyor ve hepinizi gözlerinizdenöperek iyi tatiller diliyorum.” (HABER MERKEZİ)

 

Editör: Haber Merkezi