Göksun Belediye Başkanıve Cumhur İttifakı Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, yaptığıkonuşmada, “Cumhur ittifakının mensupları hiçbir zaman kendi çıkarlarınınpeşinde olmadı. Her zaman bu milletin menfaatini, bu vatanın bölünmezbütünlüğünü, bu bayrağın inmezligini, ezanımızın dinmezliğini ön planda tutarakgerek sokaklarda oldu, gerek dağlarda oldu, gerek diğer bütün şer güçlerin karşısındaoldu. Olmaya da devam ediyor.” dedi.

 

Kendi menfaatlerini ülkemenfaatinin üzerinde, kendi çıkarlarını milletin çıkarının önünde görenlerin önlerinikesme gayreti içinde olduklarına işaret eden Başkan Aydın, konuşmasında şunlarıkaydetti:

 

“Cumhuriyetin herdöneminde olduğu gibi içinde bulunduğumuz dönemde de bu ülkenin birliğine,beraberliğine, dirliğine ve hepsinden önemlisi de kalkınmasına kast eden,kalkınmasını önlemeye çalışan çevreler, kendi menfaatlerini ülke menfaatininüzerinde görenler, kendi çıkarlarını bu milletin çıkarının önünde görenler illaki bizlerin önünü kesmeye gayret edeceklerdir. Ama biz şunu biliyoruz ki;birlikten güç doğar. Onun karşısında da kimse Allah'ın izniyle duramaz. BizCumhur İttifakı mensupları olarak bu ülkenin hayrına olacak her işin sonunakadar arkasında olacağız. Bugün hepimiz bu kaygıyı, bu tasayı taşıdığımız içinburadayız. Biz ayrı partinin mensupları olabiliriz, ama mesele memleketmeselesi olduğunda, hepimiz aynı şeyi düşünürüz. Mesele bayrak meselesiolduğunda hepimiz aynı yöne bakarız. Mesela vatan meselesi olduğunda hepimizölümü ve şehadeti göze alırız. İnşallah Rabbimin bizleri muzaffer edeceğineinanıyoruz çünkü biz halis niyetle bu yoldayız.”

 

Ecdadımızın bu vatanıcanları ve kanları pahasına bizlere teslim ettiklerine dikkat çeken BaşkanAydın, konuşmasına şöyle devam etti:

 

“Bu vatanı kazanıpbugünkü şartlarda bize teslim eden insanlar hiç de kolay teslim etmediler.Canları pahasına, kanları pahasına teslim ettiler. Şu anda bile bizim buradaböyle birlikte olmamızın, huzurlu ve mutlu bir şekilde bir arada yaşamamızınsebebi olan sınırdaki asker kardeşlerimize buradan Rabbimin güç vermesinitemenni ediyoruz. Onlar her şartta karda, kışta, kıyamette bu vatanda yaşayanasil Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının huzuru ve güvenliği için çarpışırken,canını verirken biz neden burada birlikte olmayalım, Cumhur ittifakını neden kurmayalım? Bizde tabii ki gücümüzü birleştireceğiz,oyumuzu birleştireceğiz, birbirimizle kol kola gireceğiz bu vatana ihanet edecekinsanlara fırsat vermeyeceğiz. Bir kez daha Milliyetçi Hareket Partisi İlçeBaşkanımız başta olmak kaydıyla Cumhur ittifakının tüm üyelerine saygı sevgi vehürmetlerimi arz ediyorum.

 

-"Bundan sonra ziyaret için değil ev sahibiolarak geleceğiz"

 

Göksun İlçe BaşkanıFatih Üstün ise yaptığı konuşmada, "Milliyetçi Hareket Partisinin,yönetimiyle, yan kuruluşlarıyla, aday adaylarıyla Cumhur İttifakına nasıl sahipçıktığını umarım bu fotoğrafta göstermiştir." dedi.

 

31 Mart'ta zaferkazanmak ve zaferi beraber kutlamak istediklerini dile getiren Üstün, şunlarıkaydetti:

“Cumhur İttifakıkapsamında liderimiz Dr Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Adalet ve KalkınmaPartisi ile beraber girdiğimiz seçimler için bundan sonra ziyaret için değil evsahibi olarak geleceğiz. Öncelikle bu fotoğrafta teşekkür etmek istediğim üçtane değerli aday adayı abim var. Milliyetçi Hareket Partisi'nin aday adayıolarak yola çıktığımız üç değerli abime de çok teşekkür ediyorum bizi herşartta yalnız bırakmadıkları için. Bugün aramızda olamayan Cengiz Kocabeyefendinin de selamlarını getirdim. Milliyetçi Hareket Partisinin, yönetimiyle,yan kuruluşlarıyla, aday adaylarıyla Cumhur İttifakına nasıl sahip çıktığınıumarım bu fotoğrafta göstermiştir. Malum çevrelere de bu fotoğraf bir örnekolur. Bundan sonra da inşallah 31 Mart'ta bu zaferi beraber kutlarız.”

 

-"Malum çevrelere gerekli olan dersi enyüksek oy oranı İle vereceğiz"

 

AK Parti Göksun İlçeBaşkanı Mustafa Akgül de yaptığı açıklamada, birtakım siyasi çevrelertarafından Cumhur İttifakı ile ilgili bilgi kirliliği oluşturulmak istendiğineişaret etti.

 

Cumhur İttifakı'nın 31Mart'ta alacağı en yüksek oy oranı ile gerekli dersi vereceğini belirtenAkgül,  “Ayaklarınıza sağlık geldiniz bizi ziyaret ettiniz. Tabi bunuyaparken de amacınız belli. Bazı çevrelerin bu ittifak için ileri gerikonuşmasının önünü kestiniz, onun için size müteşekkiriz, teşekkür ediyoruz.Bundan sonraki süreçte Allah nasip ederse hep beraber bir yol yürüyeceğiz vebunu en yüksek oy oranı ile inşallah o malum çevrelere de gerekli olan dersivereceğiz.” şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi