Bir takım ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelen İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, partisinin İl Başkanlığı’nda partilileriyle buluştu. Burada bir basın açıklaması yapan Aslan, siyasi ve ekonomik gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yakım zamanda Kahramanmaraş’a geleceğini, “Müstakbel Başbakan Meral Akşener, Kahramanmaraş’ta sizlerle beraber olacak” sözleriyle duyuran Aslan, İYİ Parti’nin ziyaret konseptinin de değişeceğini açıkladı.

Artık çözüm önerileriyle ziyaretler gerçekleştireceklerini söyleyen Aslan, “Tarımda, sanayide, turizmde ne yapacağız, gençlik için neler yapılacak, öğrencilere ne verilecek, emeklilere ne verilecek, dul, yetimlere ne verilecek bunların açıklaması gelecek. Bu açıklamaları bu millet duyduğunda Meral Akşener’i Allah’ın izniyle tek başına iktidar yapacak” ifadelerini kullandı.

Aslan, konuşmasında şu ifadeler yer verdi: “İYİ Parti’nin yükselişi birilerini ürkütüyor, birilerini korkutuyor. Gayet normal. AK Parti’nin alternatifi İYİ Parti’dir. İYİ Parti’nin her gün basamak basamak yükseldiğinin, Cumhur İttifakı’nın asansörle aşağı indiğinin hepimiz farkındayız. Genel Başkanımız Meral Akşener Kahramanmaraş’a gelecek. Çünkü burası ziyaret edilmedi. Bu bölgeye bir ziyaret gerçekleştireceğiz. Yakın zamanda müstakbel Başbakan Kahramanmaraş’ta sizlerle beraber olacak. İyi de bir program olacağına inanıyorum.

Biz bilime inanan insanlarız, ilime de inanıyoruz, anketler küçük yanılmalarla gerçekleri ortaya koyuyor. Eskiden hep iktidardaki beyefendiler hep anketlerin neticelerini söylerlerdi. Şimdi bu anketlere inanmadıklarını söylüyorlar. En sonunda şöyle bir şey söylediler: ‘Bu anketler yalan söylüyor’ dediler. Anketler yalan söylemiyor, gerçekten bunların gittiğini söylüyor; onun için buna inanamıyorlar.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hanımefendi il il, ilçe ilçe gezdiler, vatandaşı dinlediler, esnafı dinlediler, Sivil Toplum Kuruluşlarını dinlediler ve netice itibariyle birkaç tane ilimiz kaldı yakında bu ziyaretler bitecek. Ziyaret devam edecek. Bu sefer konsept değişiyor; çözüm önerileriyle geleceğiz. Tarımda, sanayide, turizmde, ne yapacağız gençlik için neler yapılacak, öğrencilere ne verilecek, emeklilere ne verilecek, dul, yetimlere ne verilecek bunların açıklaması gelecek. Bu açıklamaları bu millet duyduğunda Meral Akşener’i Allah’ın izniyle tek başına iktidar yapacak. Projelerimiz hazır. Her konuda çalışmalarımız tamamlandı, görünenin dışında arkada mutfakta çalışan yüzlerce arkadaşımız var. Bu işin uzmanı arkadaşlarımız, her türlü çalışmayı, projeyi bitirdiler. Türk Milleti bu sıkıntıdan şu andaki girdaptan Allah’ın izniyle kurtaracağız.” HABER: YAŞAR ERİKLİ

Editör: Haber Merkezi