Ekinözu Belediye Başkanı Nursi Çelegen, Türk SilahlıKuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle yaptığıaçıklamada: ''Cenabı Allah sınır ötemizde başlatılan Zeytin Dalı Harekatındaordumuza güç versin.'' dedi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, sınırımızda vebölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla, önemli bir operasyonunbaşladığını vurgulayan Belediye Başkanı Nursi Çelegen yaptığı açıklamadaşunları dile getirdi: ''Şanlı ordumuz, Suriye'nin kuzeybatısında Afrinbölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmekve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere, 20Ocak 2018 saat 17:00'dan itibaren "Zeytin Dalı Harekatı"başlatmıştır. Şu ana kadar tarihte şanlı kahramanlıklara imza atan ordumuza,Cenabı Allah'ın yar ve yardımcısı olmasını niyaz ediyoruz. CumhurbaşkanımızRecep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın liderliğinde bu ülke vebu millet her zaman sınırlarını koruma kudretinde olduğu gibi mağdur ve mazlum milletlerinde huzur ve sükunu için her zaman elinden geleni yapmıştır. Ordumuz İnşallah buoperasyon ile şer odaklarının planlarını bozar ve başarıya ulaşır.”

Türkiye’nin artık üzerinde planlar yapılacak, oyunlaroynanacak üçüncü dünya ülkesi olmadığına vurgu yapan Başkan Çelegen şöylekonuştu: “Devletimizin meşru müdafaa hakkı olarak başlattığı Zeytin DalıHarekatı’nın tek hedefi, bölgeyi kana bulayan, mazlumlara zulmeden eden veülkemizi tehdit eden terör örgütleri ve teröristlere karşıdır.

Türk milleti, şehitlerimizin kanıyla sulanan bu topraklarüzerinde oynanan alçak oyunların farkındadır. Ülkemize karşı yapılan bu sinsiplanlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertarafedilecektir. Ülkemizin bekası, şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumlarınferyadı için Allah’ın izniyle ordumuz bu harekattan zaferle çıkacaktır.Allah’ım ordumuzu muzaffer eylesin.” (HABERMERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi