14 yıl önce Yener Ailesi tarafından Kahramanmaraş’a kazandırılan Aksu TV, birbirinden güçlü isim ve programlarıyla yeni yayın dönemine girdi. Güçlü yayın ağı ve öz verili çalışmalarıyla her yıl çıtayı daha da yükselterek izleyicisiyle buluşan Aksu TV, yeni yayın döneminde de birçok sürpriz program ile hem Kahramanmaraş’a hem de ülke geneline hitap ediyor.

Yayın hayatına başladığı günden itibaren Kahramanmaraş’ın ve ülke genelinin ilgiyle takip ettiği Aksu TV,  gerçekleştirdiği atılımlarda da Türkiye’deki diğer televizyon kanalları arasında üst sırada yer almayı başarmıştır.  'Kahramanmaraş’ın Dünyaya Açılan Penceresi’ sloganı çerçevesinde yerelden ulusala uzanan 14 yıllık yolculuğunda birçok ödüle layık görülen Aksu TV,  elde ettiği başarılarla daha da güçlenerek izleyicilerinden aldığı güç ve destekle bugünlere gelmiştir.

HER YIL DAHA YENİ, DAHA GÜÇLÜ

Sürekli kendini geliştiren ve alanında uzman bir ekiple emin adımlarla yoluna devam eden Aksu TV, çağın gerekliliği olan Dijital dönüşüm noktasında da birçok ilke imza atarak bu alanda da gücünü göstermiştir. Yeni yayın dönemine merhaba diyen Aksu TV ve Aksu TV Dijital, halkın istek ve beklentileri doğrultusunda yayın ve içeriklerle adeta halkın gözü kulağı olmaya devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi