AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları yoğun kar yağışının ardından, soğuktan etkilenen sokak hayvanlarını unutmadı. 11 ilçede ilçe Gençlik Kolları, Üniversite ve Yeniseçmen teşkilatları ile birlikte, belirlenen noktalarda dilsiz dostlarımız olan, kedi, köpek ve kuşlarımız için mama ve tahıl ürünleri dağıtımını gerçekleştirdi. AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Teşkilatları programa yoğun ilgi gösterildi.

Ardından Kahramanmaraş’tan hareket ederek, Adana-Gaziantep otobanında yoğun kar yağışı ve araçların arızalanmasından kaynaklı oluşan trafik yoğunluğunda yolda kalan araçlara yiyecek ve içecek ikramında bulunmak üzere yola koyulan Kahramanmaraş Gençlik Kolları Teşkilatı vatandaşın yoğun ilgisi ve memnuniyeti ile karşılaştı.

Program sırasında açıklamalarda bulunan İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı; “Geride bırakmış olduğumuz haftada üniversitemizde çorba ikramlarımıza belirlediğimiz noktalarda devam ettik. Kar yağışının yoğun bir şekilde başlamasıyla birlikte 11 ilçemizde İl ve İlçe Gençlik Kolları, ÜniAK ve Yeni Seçmen teşkilatlarımız ile belirlediğimiz noktalarda mamalarımızı ve tahıl ürünlerimizi bırakarak zorlu kış şartlarında sokak hayvanlarımızı unutmadık.

Ardından bugün akşam saatlerinde trafik yoğunluğunun ve don olaylarının artması ile yolda kalan vatandaşlarımıza yanımızda getirdiğimiz gıda ürünlerini dağıtmak üzere buraya Gaziantep-Adana otobanına geldik ve şu an teşkilatlarımız ile beraber, yolda ve tünellerde ki bütün vatandaşlarımıza ikramlarımızın dağıtımını gerçekleştiriyoruz.

Biraz önce İl Başkanımız ve Karayolları Bölge Müdürümüzle yapmış olduğumuz istişareler neticesinde alternatif bir güzergah belirledik ve bu güzergahı karayolları ekiplerimize ait kar küreme araçlarımız ile ulaşım için aktif hale getirdik. Devletimiz bütün zorlukların üstesinden gelmek adına gece gündüz demeden çalışıyor. Bugün bu soğuk havada burada ailelerinden, evlerinden ve işlerinden fedakarlık ederek katılım sağlayan kardeşlerime; desteklerinden dolayı, İl Başkanımız Sayın Fırat Görgel’e ve Kahramanmmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Aldığımız hayır duaları en büyük motivasyon kaynağımız. AK Gençliğin her yerde, her koşulda ve her zaman vatandaşımızın hizmetinde olduğunu sizlerin huzurunda bir kez daha ifade etmek istiyorum.” açıklamalarında bulundu.

Editör: Haber Merkezi