Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Yirmiikigün Mahallesi Şehit Polis Ali Mülazimoğlu Caddesi'nde yeni ve modern binasında faaliyet veren YEG Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde sağlıklı ve modern koşullarda teknolojinin tüm imkânları kullanılarak hizmet vermeye başladı. İşinde Uzman Doktorlar Diş Hekimi Ezgi Narinç, Ahmet General, Oruç Demircan, Davut Alpay ile 3 katlı özel Klinikte sosyal güvence aranmaksızın ağız diş muayenesi, panoramik röntgen çekimi, dolgu, süt dişlerine kanal tedavisi, diş çekimi ve diş taşı temizliği yapılıyor.

YEG Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Doktorlarından Oruç Demircan, ağız ve diş sağlığında oldukça iddialı olduklarını ifade ederek, "Çocukluğumuzdan yetişkinliğimize toplumumuzun en çok ihmal ettiği konuların başında ağzı ve diş bakımı gelmektedir. Yetersiz ağız hijyeni ağız ve diş sağlığını bozup beslenme bozukluğu ve çeşitli sistemik problemlere yol açabilmektedir. Bu yüzden doğru ve etkin diş fırçalama alışkanlığını hem kendimize hem de çocuklarımıza kazandırmalıyız” dedi.

“Çocuklarımızın ve gelecek nesillerin yaşayacağı problemleri en aza indirmek için onların ağız hijyeni eğitimlerini en iyi şekilde vermeliyiz” diyen Demircan, “Etkin fırçalama günde en az iki kere ve yine en az iki dakika sürecek şekilde tüm dişlerin her yüzeyine en az 7-8 fırça darbesi gelecek şekilde yapılmalıdır. Diş etinden dişlerin çiğneme yüzeyine doğru süpürme hareketiyle günlük diş fırçalama rutinimizi ihmal etmemeliyiz. Ayrıca diş fırçalama işlemlerinden önce diş fırçamızı ıslatmamalıyız. Yıllık diş kontrollerimizi ihmal etmemeliyiz. Doğru ağız bakımı ve rutin diş hekimi muayenesi çok büyük problemlerin erken teşhisini ve erken çözümünü sağlar. Yeni nesil diş hekimliği ve dijital iş akışı ile Kahramanmaraş’ın ve bölgenin tüm diş problemlerini çözmekteyiz” dedi.

Bizler YEG Dental ailesi olarak her türlü ağız ve diş bakımı ihtiyacına cevap verebilmek için tüm imkânlarımızla hastalarımızın hizmetindeyiz. Polikliniğimizden randevu almak isteyen hastalarımız 0 344 999 15 85 numaradan bizlere ulaşabilirler” dedi. HABER: YAŞAR ERİKLİ

Editör: Haber Merkezi