Başkanlığı yeniden kazandı, kurban kesti

''Artık herkes konuşsun”

2005’ten Bu Yana Koltuğu Bırakmadı

İstikrar Abidesi

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (KMESOB) 17. Olağan Genel Kurulu’nda 5.kez güven tazeleyen KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, seçim sonrası hizmet binası önünde kurban kesti. Yapılan seçim sonrası ise tebrikleri kabul etmeye başlayan Kuybu, her seçimde gelenek haline getirdiği şükür kurbanı kesimini tekrar etti.

KAHRAMANMARAŞ KAZANDI

Bu dönem de kurban keserek dualarla yeni dönemde göreve başladıklarını ifade eden Kuybu; “Bu seçimde Ahmet Kuybu kazanmadı, Kahramanmaraş kazandı. Kahramanmaraş’ımızın esnafları kazandı. Kahramanmaraş’ımızın esnaf odaları birliği kazandı. Seçimi kazandığımız için çok mutluyuz. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da dik duruşumuzla dürüst, doğru ve hayırlı hizmetlerimizle yolumuza devam edeceğiz.’’ Dedi. 

BAŞKAN GÜNGÖR’DEN KUYBU’YA TEBRİK

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Kuybu’yu tebrik etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Kuybu’yu tebrik etti. Başkan Güngör, “Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği başkanlığına yeniden seçilen Sayın Ahmet Kuybu’yu tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi