İnşaat alanında yaklaşık 6 bin aileyi konut sahibi yapan ve herkesin yuvası olacak sloganıyla 2020'de yeni konutlar yapmaya devam eden Çırağın İnşaat, 2020'de hedeflediği 700 konuttan 650'sini de tamamlayarak ailele teslim etti. Yatırımlarını sürdürerek Kahramanmaraş’ın inşaat sektöründeki istikrarlı ve güvenilir firma çizgisini korudu.

PANDEMİ BOYUNCA İSTİHDAMDAN TAVİZ VERMEDİ  

Çırağın Group faaliyet sektörlerindeki alanlarda 2020 yılının getirmiş olduğu bütün olumsuz koşullara rağmen süreklilik esasına uygun olarak mevcut kadrosunu korurken yaptığı yatırımlarla Kahramanmaraş’ta ek istihdam alanları açtı 

 MAĞAZACILIK KAMPANYALARINDA İLKLERİ YAŞATTI  

Çırağın Group bünyesinde bulunan Çırağın alışveriş merkezi Dört mevsim kampanya sloganından 2020 yılında da vazgeçmedi. Bütün dünyayı etkisi altına alan ekonomi koşullarının olumsuz yönde etkilenmesine rağmen müşterilerine cazip fiyatlarla kaliteli ürün sunmayı sürdürdü ve özellikle yeni evlenen genç çiftlerin düğün alışverişinde Kahramanmaraş’ın en çok tercih edilen firması olmayı başardı.

KAHRAMANMARAŞ’A BİR SARAY 

 Çırağın Group 2020 yatırımları arasında yer alan ÇIRAĞIN SARAYI düğün salonu dünyayı saran pandemi Kovid-19 sebebiyle faaliyetlerine başlayamadı ama 2021 sezonu için evlenen çiftler için rüya gibi konseptler hazırladı.Çırağın Düğün Sarayında 3 adet balo ve düğün salonu hizmete girecek.Yaklaşık 3 bin 500 kişilik kapasitesi ile Kahramanmaraş ve bölge halkına hizmet sunacak. Lokasyon olarak ulaşılabilirliği yüksek bir salon olma özelliği taşıyan Çırağın Düğün Sarayı aynı zamanda geniş otoparkı ile geniş kitlelere hitap edecek.   FİTNESS SALONUNA YENİ YATIRIMLAR   Çırağın Group bünyesinde bulunan Çırağın Fitness salonu 2020 yılında da yatırımlarına devam edildi. Güncellenen spor aletleri ve programlar ile yine en çok tercih edilen fitness salonlarından olmayı başardı. Ayrıca hamam sauna ve yüzme havuzunun bulunduğu sosyal tesiste bir çok vatandaş komplike hizmetlerden faydalandı.   ÇIRAĞIN AVM TEŞHİR SALONUNU BÜYÜTTÜ   Çırağın Group bünyesinde faaliyet gösteren Çırağın Alışveriş Merkezi Çarşı şubesi teşhir alanını genişleterek 2020 yatırımlarını sürdürdü. Yeni yapılan yatırım ile teşhir alanı yaklaşık 3500 metrekare çıkartıldı. İstihdam olarak şu an 50 kişinin çalıştığı Çırağın Alışveriş Merkezi yeni yılda da yapılan yeni bayilik anlaşmaları doğrultusunda hem vatandaşlara ürün çeşitliği konusunda hizmet çıtasını arttırırken istihdam sayısını aynı oranda arttıracak.

Tüm bu yatırımları gerçekleştiren Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı ;

  “ Biz Çırağın Group olarak en büyük amacımız bu şehirde kazandığımızı bu şehre yatırım olarak kazandırmak. Bütün dünya olarak ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Eğer üretmez mücadele vermez isek bu zor zamanlarda pandemi sonrasından gelecek olacak kaosa hem vatandaşlarımızı , şehrimizi ve ülkemizi teslim etmiş oluruz. Tüm dünya ekonomi anlamında pandemi sebebiyle bir daralma yaşamakta biz Çırağın Group ailesi olarak bu zor günlerin çalışarak , üreterek üstesinden gelebileceğimizin bilincinde ve farkındayız. Bu sebeple üretimlerimize ara vermedik hiç bir çalışanımızın işine son vermedik vatandaşlarımızın hizmet ve ürün alımlarında kolaylıklar sağlayan kampanyalar hazırlayarak üretime ve şehrimize yatırıma devam ettik. 2021 yılının tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere huzur ve refah getirmesini diliyorum. “ dedi. 

 ÇIRAĞIN GROUP HAKKINDA 

 Çırağın Group ; 2007 yılında Ferruh Çırak ve oğulları tarafından kuruldu. Çırağın Group sektörel olarak mobilya , beyaz eşya , sosyal tesis , mağazacılık ve inşaat sektörlerinde hizmet vermeye başladı.   Kurulduğu günden bugüne “ Herkesin bir yuvası olacak “ sloganıyla yola çıkan Çırağın Group 5700 aileyi ev sahibi yaptı. Müşterilerine “ yuva kurma hayallerinin “ bütün aşamalarında kaliteli hizmet ve cazip fiyatlar ile yer aldı. Bu sayede Kahramanmaraş ve bölgesinde tek olmayı başardı. 2016 ve 2017’de 2 yıl üst üste Kahramanmaraş’ta vergi rekortmeni oldu. 2016 yılında konut kredisi kullandırma ve satışında Denizbank Türkiye 4.cülüğü ödülü aldı.

2017 yılında Halkbank , Ziraat Bankası ve Garanti Bankası konut satışı başarı ödülleri aldı. 2018 yılında Ziraat Bankası Türkiye genelinde başarı ödülü aldı. 2019 yılında Ziraat Bankası konut kredileri kullandırmada Türkiye 1. Si oldu. Çırağın Group başta İnşaat , Sosyal Tesis,Mağazacılık ve Düğün Salonu sektörlerinde yer almaktadır.

2018 yılında Çırağın Alışveriş Merkezi ikinci şubesini açtı.

2020 yılında Çırağın Sarayı Düğün ve Toplantı Salonunu açtı. 

HABER: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi