“ÖZE DÖNÜŞ, MİLLİ GÖRÜŞ ÇİZGİMİZDİR”
Yeniden Refah Partisi kurucularından Mehmet Dere, "Ülkemizin ve milletimizin geleceğini düşünerek yeniden öze dönüş için milli görüş harekatının çizgisi ile yolumuza devam ediyoruz. Hocamız hakka yürüdükten sonra milli görüşçü olduğunu savunan, yani doğru olduğunu iddia eden eğri davranışlar sergileyen partiler türedi. 'Benim olsun az olsun' mantığıyla hareket eden cihadı unutan partiler asla milli görüşün temsilcisi olamazlardı. Yani iki eğriden bir doğru çıkmayacağından ülkemizin ve milletimizin geleceğini düşünerek yeniden öze dönüş için milli görüş harekatını başlatmak zorundaydık. Kahramanmaraş’ta geniş teşkilatlanmamız oldu. İnşallah artarak İktidara nasıl talip olduğumuzu göreceklerdir” dedi. 

“BİZİM HİÇBİR PARTİYE DÜŞMANLIĞIMIZ SÖZ KONUSU OLAMAZ”
Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Muhammed Aydoğar "Eski milli görüşçüleri bu davaya hizmet etmeye davet etti. Basın Mensuplarına Yeniden Refah Parti’sinin hiçbir partinin düşmanı olmadığını görülen eksiklikleri tamamlamayı, yapılan hayırlı işleri takdir ve teşekkür etmeyi kendimize bir borç biliriz diyen Aydoğar, Yeniden Refah Partisinin artık alternatif bir parti olduğunu ve Onikişubat teşkilatının da çalışmalara hazır olduğunu belirtti. Önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş 'ta Yeniden Refah Partisinin bir çığ gibi büyüdüğünü Kahramanmaraş'ın bütün ufuklarında fersah fersah buğu buğu kokularının geldiğini göreceğiz. Allah nasip ederse bu memlekete hep birlikte hayırlı hizmetler yapacağız inşallah” dedi. 

“HALKIMIZIN YANINDA OLDUK”
YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Kahramanmaraş Kurtuluş destanı ile dolu bir il. Burada İl Başkanımız ve İlçe Başkanımız özel çalışmalarda Partimizin yerele dağılmasını sağlıyor. Bizlerde onlarla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Siyasi çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz. Kahramanmaraş’ta Partimizin önemli neferleri var ve çalışmalarını sürdürüyor. Bizler Her zaman halkımın yanında olduk yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi. 
 
“FATİH ERBAKAN TECRÜBELİ BİR SİYASETÇİ”
Genel Başkan Fatih Erbakan’ın tecrübelerini aktaran Çolak, “Genel Başkanımız, genç olmasının yanında tecrübeli bir siyasetçi. Başbakanlık ya da bakanlık koltuğuna henüz oturmamış olabilir, ama gençlik kollarında eğitimler verdi, MGV’lerde başkanlık yaptı. Babası konuştuğu zaman kalem kağıtla not alan biriydi. Üstelik hiçbir programa babası rahmetli Necmettin Erbakan ile gelmez, arkasından farklı bir arabayla gelirdi. Kendini yetiştiren, doktora yapan başarılı bir insandır. Erbakan Vakfı’nda 8 yıldır genel başkanlık yapmaktadır. 41 yıllık yaşamına birçok tecrübe katmış bir isimdir” diye konuştu. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi