1/13Van'da 2021 yılının ilk bebeği ‘Civan Ali' oldu.
2/13Nazlı Sönmez İnci saat 00.01'de sezaryen doğumla bir erkek bebek dünyaya getirdi. İkinci bebeklerine ‘Civan Ali' ismini veren baba Saim İzci, “Çok mutluyuz. Her doğan çocuk, inşallah güzellikler içerisinde yaşasın, güzelliklerde bulunsun diye umut ediyoruz. Adını kültürleri yansıtsın diye adını Civan Ali koydum. Sıkıntılı bir yıl geçirdik. İnşallah 2021 yılı, bütün çocuklara ve bütün insanlık alemine hayırlar getirir. Herkesin rahat, huzurlu ve mutlu yaşadığı bir yıl olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
3/13Nevşehir'de yeni yılın ilk bebeği 00.03'de dünyaya gelen Kayra bebek oldu. 2021 yılının ilk bebeğine sahip olan Melike-Yasin Alevli çiftinin mutlulukları ise görülmeye değerdi.
4/13Kayra bebeği dünyaya getiren Op. Dr. Ramazan Güngör, “ Yeni yılın ilk bebeği Kayra bebek saat 00.03 geçe dünyaya geldi. Şükür bebekte iyi anne de iyi. Ameliyatımız gayet güzel geçti. İnşallah ailesine, vatan, millete hayırlı bir evlat olur. Kayra bebek 3 buçuk kilogram ağırlığında ve 51 cm olarak dünyaya geldi” dedi.
5/13Anne Melike Alevli ise açıklamasında, “Bu özel ve güzel günde çok mutluyum. Oğlumu kucağıma aldı. Yeni yılın ilk günü oğlumun dünyaya gelmesi çok özel bir duygu oldu bizim için, çok mutluyuz” diye konuştu. Baba Yasin Alevli'de yeni yılın en güzel hediyesi bizim olduğu için çok mutluyuz dedi.
6/13Kırıkkale'de 2021 yılının ilk bebeği dünyaya geldi.
7/13Yüksek İhtisas Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği`nde normal doğumla saat 4 kilo 250 gram dünyaya gelen bebeğe `Alperen` ismi verildi. Fatma Öcal, 5`inci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yeni yılın ilk bebeği Alperen`i ziyaret etti. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl dileyerek altın taktı.
8/13Sivas`ta, 2021 yılının ilk bebeği saat 00.02'de doğan Hacer İkra isimli bebek oldu. Bebeğe ilk hediye Vali Salih Ayhan'dan geldi.
9/13Konya`da 2021 yılının ilk bebeği 4 kilo 40 gram olarak dünyaya gelen "Yusuf Eren" bebek oldu. Yusuf Eren'in doğumuna giren ebe Hacer Özer'in de doğum günü olması nedeniyle iki kutlama bir arada yapıldı.
10/13Gaziantep'te, 2021 yılının ilk dakikalarında doğan bebeğe ‘Gülten' adı verildi.
11/13Malatya'da 2021 yılının ilk bebeği Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya geldi. Yunus Emre adının verildiği bebeğin ailesinin yeni yıldan temennisi ise koronavirüsün bir an önce sona ermesi oldu.
12/13Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb ve Sinem Heb`in `Asya` adını verdikleri kız bebekleri yeni yılın ilk saniyelerinde dünyaya geldi.
13/13Asya`nın babası Seyha Heb, “Eşim pandeminin ilk başladığı Mart ayından itibaren zorlu bir 9 ay geçirdi. Bebeğimizin sağlıklı bir şekilde doğması bizi çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi