Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım'ın Bizzat Kahramanmaraş'a gelerek Ülkü Ocaklarında düzenlenen program ile Dursun Nar'a başkanlık verilmişti.

Dursun Nar’ın Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na atanması ile birlikte teşkilattaki görev dağılımı da belirlendi. Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkan vekili olarak Burak Öztaş üstlenecek. Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tuncay Çokuçkun, Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Necmettin Gül, Türk Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Uğur Kara, Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alptekin Bayrakçı, Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ökkeş Tüfekçi görevlendirildi. Teşkilat Dalında Teşkilatlandırma Birim Başkanı Bayram Ardıç, Üniversie Birim Başkanı Emre Kaplan, Orta Öğretim Birim Başkanı Enes Dişgeçmez, Asena Teşkilat Birim Başkanı Halime Asiltürk görev aldı. Eğitim Dalında Eğitim Birim Başkanı Ali Şişman görev alırken, Türk Dünyası Birim Başkanlığında ise Hemran Emirli görev aldı. Medya noktasında Basın Birim Başkanı Ahmet Purlu, Sosyal Faaliyetler Birim Başkanlığını ise Süleyman Güçlü, Spor Birim Başkanlığını ise Hüseyin Ekiz yapıyor. Hukuk ve Bürokrasi Birim Başkanlığını Av. Fidan Sarıçiçek, Bürokrasi Birim Başkanlığını Konur Alp Ceyhan, Arge Birim Başkanlığını Serkan Pınar, Dergi Birim Başkanlığını M. Emre Bunsuz yaparken Muhasip olarak Mahmut Sarıgül üstlendirildi. İdari Amir ise M. Burak Yıldız Görev aldı. Teşkilatlandırma biriminde Ökkeş Ferhuşoğlu, Mehmet Cinpolat, Şeref Paksoy, Kaan Çakıroğlu, Mesut Gökhan, Semih Kırklareli görev yapıyor. Eğitim biriminde Abdulkadir Hakseven, Serhat Arslan, Veysel Yıldızlı görev aldı. Türk Dünyası Biriminde Mecit Karasu, Basın Biriminde Muzaffer Kaya, Veli Çolak, Sosyal Faaliyetler Biriminde ise Anıl Karabina, Ömer Yeniköy, Zafer Kar, Fatih Arhaz, İsmail Kara, F. Ersat Memikoğlu, Yasin Kırkgeçit görev yapıyor. Hukuk ve Sosyal biriminde Ali Durmaz, Mesut Tosun, Arge biriminde Furkan Öner, İbrahim Kısa, Ali Belverenli, Dergi Biriminde Resul Kandemir görev yapacak.

“PROJELERİMİZLE HER KESİME ULAŞACAĞIZ”

Yönetim Kurulu Görev dağılımı ardından konuşma yapan Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar, Ülkü Ocakları Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin takdirleriyle Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Ülkü Ocakları 1968 yılında Genç Ülkücüler Teşkilatı adıyla kurulmuş ve bugün Türkiye'nin en büyük gençlik teşkilatıdır. Gençlik teşkilatı olmamız münasebetiyle bugünkü sorumluluğumuz oldukça fazla ve önemlidir. Yönetim olarak bu sorumluluğun bilincindeyiz. Çalışmalarımızı ve projelerimizi de bu sorumluluk bilinciyle hazırlıyoruz. Gençlerimizi içinde bulunduğu girdaptan çekip alacak ve topluma daha yararlı bireyler olma yönünde çalışacağız. Şimdiden tüm dava arkadaşlarımı hayırlı olsun diyorum. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu. (HABER-FOTO: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi