Uçar, “Sizlere şunu yapacağım, bunu yapacağım diye boş vaatler vermek istemiyorum ama mesleğimizi en iyi şekilde temsil etmek adına çok çeşitli çalışmalar yapacağıma emin olabilirsiniz” dedi.

Kahramanmaraş Berber Kuaför ve Güzellik Salonları Odası’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan seçim için başkanlığa aday olan isimler netleşmeye başlarken, bu kapsamda mesleğin simge isimlerinden olan Şaban Uçar, Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen ve birbirinden usta isimlerin katıldığı organizasyonla başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Çeşitli sahne şovlarının ve bilgilendirici sunumların yer aldığı toplantıda başkan olması durumunda neler yapacaklarını anlatan Uçar, “Her daim sizlere elimizi uzattık. Sizlerin de bize elinizi uzatmasını istiyoruz. Sizlerden destek bekliyorum ve adaylığımı açıklıyorum” şeklinde konuştu.

“SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUM”

Uçar, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bu tür hizmet ve etkinliklerimizin devam etmesi için mesleğimizin, sanatımızın bir adım daha ileriye gidebilmesi için ara vermiş olduğum oda başkanlığına sizlerin desteğiyle tekrar adayım. Ben sizlerden hiçbir zaman kopmadım.  Her konuda elimden geldiğince sizlere destek olmaya gayret ettim. Sizin salonlarınız da ki eksikliklerde, ekipman eksikliklerinizde işyeri eksikliklerinizde her zaman yanınızda olmaya gayret ettik. Her daim sizlere elimizi uzattık. Sizlerin de bize elinizi uzatmasını istiyoruz. Sizlerden destek bekliyorum ve adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi