Sohbet havasında geçen ziyarette, Belediye Başkanımız Osman Okumuş, futbolcularla ve teknik heyetle fikir alışverişinde bulunarak başarılar diledi. Kahramanmaraş’ın 3. Ligde takımı olmalıdır diyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Belediyespor’u 3. Lige taşımak için çalıştıklarını bunu bu sezon başaracaklarını ifade etti.

OKUMUŞ; “HEDEFİMİZ 3.ÜNCÜ LİG”

Bu sezon iddialı hazırlandıklarını ifade eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, rakiplerimiz sıkı hazırlansın, iyi bir futbol izlemek için sahaya çıkıyoruz ve şampiyon olacağız” dedi. Başkan Okumuz Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesine vermiş olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Biz İlçemizde Bölgesel Amatör Lig’e çıkmanın ve spora verdiğimiz değerin karşılığını alırken bu ilçemiz 3. Lige layık bir ilçedir. Bu noktada siyaset ve spor ayrı düşünülemez. Her belediye Başkanının sporu düşünmesi lazım. Çünkü İnsanlarımız sporu seviyor, özellikle Futbolu seviyor. 17-18 yıldır Belediye Başkanıyım. Beyoğlu Belediye Başkanıyken Takımım Bölgesel Amatör Lige (BAL)’a çıkmıştı. Yaklaşık 8 ayrı ilde mücadele verdi. Şimdi de Amatörde olan takımımız Türkoğlu Belediyespor BAL’a çıktı. Güzel bir Hoca ile anlaştık ekibimiz iyi, bu sene çok iyi bir takım tasarlıyoruz. 3. Lige çıkmak için harika bir takım oluşturuyoruz. Rakip takımlarımız iyi çalışsın. Ben güzel bir şekilde takım kuruyorum, her maçı final havasında yapacağız. Rakipleri yenerek 3. Lige adımızı yazdıracağız. Tabi sadece futbolla değil, Belediyemiz bünyesinde güreş yaptırıyoruz, Avasım Okçuluk festivali yapıyoruz. 20-23 ülkeden 1000’e yakın sporcu katılıyordu. At çiftliğimiz ve Okçuluk eğitim merkezimizle hizmet etmeye çalışıyoruz. Basketbol ve Voleybol, masa tenisi gibi çim hokeyi gibi birçok alanlarda da takımlarımıza belediye olarak belediye olarak destek veriyoruz. Sporu destekleyip gençlerimizi spora kazandırmamız gerekiyor. 4 tane spor kompleksi, 20’ye yakın halı saha, 4 tane yüzme havuzu olan başka bir ilçe yok. Sporun alt yapısını oluşturduk yaz spor okulları ve halk eğitim merkezimizin ve gençlik ve spor ilçe müdürlüğümüzün çalışmaları ile gençlerimize ve çocuklarımıza bu alanlarda dokunuyoruz. Bu da bizim spora değer verdiğimizin göstergesidir. Bu da bizim spor sevgimizden kaynaklıdır” dedi.

“OSMAN BAŞKAN’IN OLDUĞU YERDE DURMAK MÜMKÜN DEĞİL”

Onursal Başkan Osman Okumuştan tam destek gördüklerinin altını çizen Doğan Bolat, “En büyük hedefimiz Kahramanmaraş’ı 3. Ligde temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz değil hedeflerimiz var. Biz Kahramanmaraş’ta Futbolu temsil etmek istiyoruz. 3. Lige çıktığımızda durmayacağız, Oman Başkanın olduğu yerde durmak mümkün değil, 3. Lige çıktığımızda direk bize 2. Lig hedefini göstereceğiz. Kendisi her zaman yanımızda kendisine çok teşekkür ediyoruz. Maddi, Manevi olarak hiçbir sıkıntımız yok. Biz sezon başında Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’un Fahri başkanlığında yeniden bir yapılanmaya girdik, Fethi Hocamla anlaştık. Fethi Hocamında yapısını biliyorsunuz. Ligde iddialı olan takımlarda var. Tabi Osman Başkanımız iddialardan daha iddialı, bizlere de bu görevi verdiler. Fethi Hocamla birlikte güzel bir kadro, iddialı bir kadro oluşturduğumuzun kanaatindeyiz. İşte bu son sürece girdik. Hazırlık maçları ile lig hazırlıkları yapıyoruz. İlk haftaki rakibimiz şehrimizin diğer takımı Elbistanspor. Gönül ister ki biz çıkamaz isek Elbistan çıksın, ama gruptan da bir tane çıkacak, birimiz çıkamayacağız. Bu durumda tabiki ben çıkmak istiyorum. Biz Türkoğlu Belediyespor’u gruptan çıkaracağız” dedi.

“BU PROJENİN BİR PARÇASI OLMAKTAN MUTLUYUM”

Bizim her şeyden önce antrenör görevimiz var diyen tecrübeli teknik adam Çokkeser, “Bu 1.ligde olur,2. ligde olur 3. ligde olur. önemli olan kiminle çalıştığın kime güvendiğin. Ben burada kulübün projesine inanıyorum. Kulübün başkanına ve yönetimine inanıp güvendiğim için buradayım yoksa 3 ve 2. ligdeki takımlardan teklifler aldım. Burada kalmamı sebebi ise ortaya konulan projeye inanmam. burada büyük projenin içerisinde olduğum için de çok mutluyum. onlara inanıp güvendiğim için bu projeye evet dedim. onlarda bana güvendi ve bu projenin bir parçası olmamı istedi. Bizlerde bu projeyi hayata geçirmek için bütün enerjimizi, gücümüzü futbolcularımızla sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz ve hedefimiz ola 3.lige adımızı yazdırmak için çalışacağız. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi