1/10Trafik ışıklarındaki `o sene, bu sene` görselleri ise yıllardır beklenen şampiyonluğun habercisi.
2/10Spor Toto Süper Lig`de 63 puanla zirvede bulunan Trabzonspor`un, ligin bitimine 12 hafta kala en yakın rakibi Konyaspor`la arasında 14 puanlık bir fark bulunuyor.
3/10Her geçen hafta adım adım şampiyonluğa yaklaşan Trabzonspor`da, büyük bir coşku ve heyecan hakim.
4/10Müzesine en son 1983-84 sezonunda şampiyonluk kupasını getiren bordo-mavililer, büyük bir özlem ve hasretle beklediği şampiyonluk için gün sayıyor. Heyecanlı bekleyiş sürerken, şehirde ise süslemeler başlamış durumda.
5/10

Bayraklar asıldı

Trabzonspor`un maçlarını oynadığı Medical Park Stadyumu`nun etrafının yanı sıra şehrin caddeleri ve sokakları bordo-mavili bayraklarla süslendi. Stadyumun etrafına şehrin tarihine damga vurmuş isimler Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Eren Bülbül ve Kazım Koyuncu`nun resimleri de bordo-mavili renklerle birlikte asıldı.

6/10

Trafik ışıkları dikkat çekti

Süper Lig`de zirvenin tek sahibi olan Trabzonspor`da yaşanan coşku ve heyecan şehrin ışıklarına da yansıdı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı`nın önerisi sonrasında Trabzon`da trafik ışıklarında görsel düzenlemesine gidildi. Şimdilik birkaç ışıkta başlanan uygulama ile `O sene, bu sene" görselleri trafik ışıklarına yansıtıldı.

7/10

"Son maça kalmayacak"

Trabzonspor`un yıllardır şampiyonluğunu bekleyen taraftarlardan Berat Çat, "Büyük bir coşku ve heyecanla şampiyonluğun resmiyet kazanmasını bekliyoruz. En son 1983-84 sezonunu hayal bir şekilde hatırlıyorum. Uzun bir süre oldu. Hasretle bekliyoruz. 3-4 hafta sonra biz şampiyonluğumuzu ilan ederiz diye düşünüyorum. İstanbul`a, son maça kalmayacak" dedi.

8/10

"Silah atılmadan bize yakışır kutlama yapmalıyız"

Bordo-mavili taraftarlardan Hasan Boğuşlu ise, "7`den 70`e şampiyonluğa inanmış durumdayız. Kendime ve aileme forma almaya geldim. Artık trafik lambalarında bile şampiyonluk kutlanıyor. Her tarafın bordo-mavi olması normal çünkü yıllardır bekleniyor. Halkta biliyorsunuz çok büyük heyecan ve farklı duygular var. Trabzonspor`u destekliyoruz ve Allah`ın izniyle şampiyon olacağız. Kutlamalarımızı ve sevinçlerimizi saygı ve sevgi içerisinde, kimseye rahatsızlık vermeden kutlayacağız. Silah atılmadan, bize yakışır biçimde heyecanımızı yaşamalıyız" ifadelerini kullandı.

9/10p> Kayserispor maçında tribünler dolu

Trabzonspor`un, Spor Toto Süper Lig`in 27. haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçının biletleri ise tamamen tükenmiş durumda. Bordo-mavili taraftarlar şampiyonluk yolunda takımlarına büyük bir destek vermeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi