|Türkiye Futbol Federasyonu ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği ile kulüp başkanları Riva’da 2020-2021 sezonu ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptı. Tolnatıda Kahramnamaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın da kulüpleri Birliği yöneticisi olarak katılım sağladı.  

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Ali Düşmez, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Misli.com 2. Lig ve Misli.com 3. Lig kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı.

TEDBİRLER ENİNE BOYUNA TARTIŞILDI

Toplantıda; TFF Sağlık Kurulu Covid-19 Sağlık Kurulu rehberi, Covid-19 PCR testleri, Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat uygulamaları, yayın gelirleri ve Kulüpler Yasası Taslağı çalışmaları gibi gündem maddeleri ile ilgili TFF ile kulüpler arasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi