Kıratlı açıklamasında "Cahillik" diyerek isyan etti.

Şevval Şahin'e Burcu Kıratlı ve Demet Akalın ateş püskürdü!

Türkiye Güzeli Şevval Şahin ve eski Survivor yarışmacısı sevgilisi Yiğit Marcus Aral, peş peşe doğum günleri için parti verdi. İlk partide Aral'ın koronavirüs testi pozitif çıkarken son partilerinde de 10 kişi virüse yakalandı. Parti sonrası "Abartılacak bir şey yok" diyen Şevval Şahin'e ilk tepki Burcu Kıratlı'dan geldi.

Düzenledikleri parti sonrası birçok kişi koronavirüse yakalanan Şevval Şahin, Uçankuş'a yaptığı açıklamada "İki test yaptırdım ve ikisi de negatif çıktı. Erkek arkadaşım bir tek pozitif çıktı ve o da hemen atlattı. Abartıldığı kadar vaka yok yani..." dedi.

Sevgilisi koronavirüs oldu o evde parti verdi! Şevval Şahin'den skandal savunma

Sevgilisi koronavirüs oldu o evde parti verdi! Şevval Şahin'den skandal savunma

"BU CEHALET YÜZÜNDEN İNSANLAR ZARAR GÖRÜYOR"

burcu-kiratli-partimizde-10-kisi-koronaviruse-13600806_5274_m

Şahin'in bu açıklamasını Instagram hesabından yayınlayan oyuncu Burcu Kıratlı ise "Gerçekten böyle bir cahillik yok. Göz önünde oldukları için topluma örnek bir insan olmak zorunda olduğunu anlayamamışlar. Toplumun göz önünden çekilsinler. Yazık... Sadece 10 kişi pozitif çıktı ne demek ya! 10 kişi az mı? Ülkemize bu kadar tedbirli davranın diye bas bas bağırırken. Bu cehalet yüzünden insanlar ve tüm iş sektörleri zarar görüyor. Konserler iptal, setler erteleniyor... Bir çok emekçi işsiz kalıyor. Biraz hassasiyet" diyerek öfke kustu.

Kıratlı'ya destek veren Demet Akalın da sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Buyrun Amerika'dan gelen hanımefendinin sözleri!! ABARTMAYIN 10 KİŞİ SADECE POZİTİF!! Partilere devam demiş ben sevgili Burcu'ya katılıorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi