Kahramanmaraş’ta faaliyet konusunda ilk kuruluşlardan birisi olan “Lisanslı Tanker Yıkama Tesisi” değerli halkımıza hizmete başladı. Yoğun ilgini gördüğü Berr Tanker Yıkama Tesislerine tecrübe ve son teknoloji cihazlarla hijyen ön planda tutuluyor.

Hijyenin ön planda tutulduğu ve Tecrübenin tek adresi Kahramanmaraş’ın ilk Lisanslı Tanker Yıkama Tesisi Berr Tanker Yıkama işletme sahibi Alaaddin Keçe, “Pandemi şartları ile birlikte işletmemizde Hijyen kuralları üst safhalarda. Temizlik imandandır diyerek işe koyulduk. Firmamız; akaryakıt taşıyan ADR’li tanker yıkama, ADR muayenesi öncesi yıkama ve resmi belgelendirme amaçlı olup; akaryakıt tankeri, kimyasal taşıma tankeri gıda tankı, süt tankı, yağ tankı, çimento tankı, asfalt tankeri gibi, karayolu kombine taşımacılıkta kullanılan gemicilik ve gümrük işlemlerinde ihtiyaç duyulan tankerler ve tüm tankerlerin temizliği (KTTD) belgeli olarak sağlanmaktadır.

Türkiye ve Avrupa standartlarına uygun yurt dışından özel üretim ile getirmiş olduğumuz endüstriyel makine ve donanımlarla kurulmuş olan yetkili tesis, tecrübeli ve işini bilen profesyonel kadrosuyla çevreye duyarlı olarak hizmet vermektedir. Ayrıca fırçasız oto yıkama ve kuaför hizmeti, minibüs, otobüs, servis, kamyon, kamyonet, tır, traktör, forklift, iş makineleri, kepçe yıkama ve temizliğinde buhar teknolojisini ve rotojet yıkama sistemi kullanarak temizliğini yapmaktayız.

İnsana saygı, tabiata saygı anlayışımız ve bilincimizle çıktığımız bu yola; Kahramanmaraş çevre il ve ilçelerine, değerli halkımıza hizmet vermekten mutluluk duyarız. İş yerimiz Kahramanmaraş’ın Metropol İlçelerinden Onikişubat İlçesi Adana yolu üzeri Şazibey Mahallesi 2. Mahrukaçılar Caddesindedir” ifadelerini kullandı. (HABER-FOTO: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi