Kahramanmaraş Saadet Partisinin 15 Mart 2021 Pazartesi günü (Bugün) saat 14.00'da Clarion Otelde 7. Olağan Kongresi düzenlenecek. İl Başkanı Erkan Pınarbaşı görevi Genel Merkez ve İl Yönetimi arasında yapılan istişareler sonucu Av. Ahmet Zor'a devredecek. Bu atamayla Av. Ahmet Zor Türkiye'nin en genç il başkanı oldu.

Kongreye Saadet Partisi Konya Milletvekili ve aynı zamanda Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Karaduman katılırken Genel Başkan Temel Karamollaoğlu da video konferans yoluyla katılarak teşkilat mensupları ile bir araya gelecek.

Kongre hazırlığı ile alakalı açıklamalarda bulunan Genç Başkan Av. Ahmet Zor, “Milli Görüş kültüründe görev istenmez verilir. İl Başkanımızın talebi üzerine Genel Merkezimiz ile İl Yönetimi arasında yapılan istişareler sonucu şahsıma verildi. Sorumluluk isteyen bu görevi ülkem ve aziz milletimize en güzel hizmet ve çalışmaları yapmak için elimizden gelen herşeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Şehrimizin ihtiyaç, sorun ve taleplerini her türlü platformda dile getirerek çözüm arayacağız. Milletimizin duasını ve desteğini bekliyorum. Herkesi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi