Pandemi tedbirleri dolayısıyla bütün KSÜ personelini temsilen Tıp Fakültesi ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde görev yapan akademik ve idari personelle bir araya gelen Rektör Can, personelin yeni yılını kutlayarak çeşitli hediyeler takdim etti.

2021 yılının eğitim ve bilimde yeni gelişmelere vesile olması temennilerini ifade eden Rektör Can, KSÜ personeline sevdikleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir yıl geçirmeleri dileklerini iletti.

COVİD-19 pandemisi ile yürütülen etkin mücadele sürecinde en ön safta yer alan sağlık sisteminin her kademesinde büyük bir fedakârlıkla görevlerini ifa eden sağlık çalışanlarına gösterdikleri çaba için teşekkür eden Rektör Can, “Yeni yılın sağlık ve huzur dolu günlere kavuşmamıza vesile olmasını diliyorum. Pandemi tedbirlerine riayet ederek inşallah bu süreci mümkün olan en kısa sürede atlatacağız. Öğrencilerimizle birlikte yüz yüze eğitime başlayabilmemiz ve hep birlikte daha etkin çalışmalarda yan yana olabilmemiz için maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uyalım.” dedi. (HABER: YAVUZ NALBANTBAŞI)

Editör: Haber Merkezi