Düşüş sürüyor!

Sabredelim!

Rehavete kapılmayalım!

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun vaka sayılarında iller bazında durumun iyi olduğunu ifade ederek Maske, Mesafe ve Temizlik konusunda daha dikkatli olunması gerektiğini zor günleri hep beraber aşılacağını ifade etti.

Sağlık Bakanlığı, 22-28 Mayıs arasında illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayıları ile vaka sayısı en çok azalan illeri açıkladı. Kahramanmaraş'ta geçen hafta vaka oranı 35,95 'iken, bu hafta 30,99 oldu. Vakaların düşmesi ile birlikte Kahramanmaraş Valisi daha dikkatli olalım uyarsında bulundu.

GEVŞEMEK YOK!

Kahramanmaraş Valiliği, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı vatandaşları tedbirlere uymaya devam etmeleri için ikaz etti. Şehir Merkezinde Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, corona virüsü tedbirlerine yönelik denetim yaparak kurallara uyulup uyulmadığına yönelik denetimler yapıyor. Vali Çoşkun’a il Emniyet Müdürü Saim cebeloğlu’da konu üzerinde duyarlılıklarını yapılan denetimlerle hissettiriyor.

“DAHA DİKKATLİ OLALIM”

Denetimler ve sıkı tedbirlerin artacağını ifade eden Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, “Bilindiği üzere İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda bütün Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de bizler, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız ve diğer ilgili kurumlarımız sahada işletmelerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret ederek pandemi döneminde almış oldukları tedbirleri yerinde görmeye çalışıyoruz. Kovid-19'la mücadelemizi rehavete kapılmadan tedbirlere harfi harfine uyarak sürdürelim. Lütfen, aşı programı toplum bağışıklığını sağlayana kadar mücadeleye devam edelim. Maske, mesafe ve temizlik kurallarından taviz vermeyelim” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi