Belediye başkanlığına seçildiği günden itibaren yapmış olduğu projelerin yanı sıra ciddi gayretler göstererek, ilçesinin ufkunu genişleten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Türkoğlu Tarım, Hayvancılık, Sanayi ve Yaylaları ile ön Plana çıkan bir İlçe olacak” dedi.

Özellikle son 7 yılda değişim, dönüşüm ve değer kapsamında gelişen, metropol ilçe olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un vizyonerliği ile değerine değer katıyor. Sosyal belediyecilik anlamında yaptığı birbirinden özel ve farklı projelerle Türkoğlu’lu vatandaşların gönül dünyalarında yer edinmeyi başaran Başkan Okumuş, teknik ve kültürel alanlarda da dev yatırımlara imza atıyor. Vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek adına ilçeyi en güzel görünüme kavuşturmak için gayret gösteriyoruz diyen Başkan Okumuş, “Tarım, hayvancılık ve sanayi şehri olan ilçemizde gerek teknik, gerek sportif, gerekse sosyal ve kültürel hizmet alanlarında Türkoğlu’muzun ve 44 Mahallemizin ihtiyaçlarını gidermek için ekibimle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

TÜRKOĞLU SANAYİ KENTİ OLACAK

Türkoğlu için uzun zamandır dillendirilen GIDA OSB ile ilgili gelinen son aşamaları gazetemize anlatan Türkoğlu Belediye Başkanı ve Türkoğlu OSB Başkanı Osman Okumuş, 60’a yakın başvuru olduğunu söyledi.2015 yılından bu yana mücadele verdiklerini belirten Osman Okumuş, bin 500 dönüm araziden oluşan Gıda OSB’de gelinen son noktayı şu sözlerle anlattı; “Büyükşehir Belediyesiyle 2015 yılından beri Gıda OSB için uğraşıyoruz. Burası bin 500 dönüm meradan hazineye çevrildi. Şuanda son aşamadayız. ÇET raporları ve Bürokratik işlemler bitmiş durumda. Türkoğlu İstihdam yönünden büyük avantaj teşkil ediyor. Sanayicilerimin ve iş adamlarımıza yatırımlarını Türkoğlu’na çekmek için adeta kırmızı halı seriyoruz” dedi.  

Editör: Haber Merkezi