Kahraman şehrin ilham veren gençlerinden birisi olan ve genç yaşıyla büyüklerine taş çıkartan bir cesaret örneğiyle, ilk önce online satışlarla girdiği butik işinde kendi iş yerini açan 21 yaşındaki Kübra Baltutan, başarısının sırrını ve çalışmalarını anlattı.

Bu işe ilk olarak neden "online bir satış sayfam" olmasın diyerek başladığını ve kısa sürede beklediğinden kat kat fazlasının olduğunu söyleyen Baltutan, "Bir dükkanımın olmasının gerektiğini düşündüm. İlk günden beri işimi çok çok severek yapıyorum. Genellikle bayan üzerine kıyafetlerimiz ve A Kalite çantalarımız mevcut. Ürünleri İstanbul’a gidip oradan seçiyorum ve benim müşterilerim genellikle taşlı ve farklı kıyafet seviyorlar. Bende o yüzden İstanbul’a gittiğimde kıyafetleri özenle seçerek alıyorum." dedi.  

İleriye dönük hayalleriniz neler ?

"Herkes tarafından tanınmak ve sevilmek daha daha fazla kitleye ulaşmak hem online da hem mağaza olarak kat kat yükselmek ve başka bi şehirde bi mağazamın daha olması bunun icin biraz daha zamanımız var malum işletmemiz çok çok yeni. Şuan sadece instegram ve whatsaap üzerinden sipariş alıyorum belirli bi web sitemiz suan yok yurtici kargo ile çalışıyorum her şehirden müşterilerimin olması da beni ayrıca mutlu ediyor hepsine teşekkür ediyorum "

Sizin is yerinizin diğer yerlerden farkı ne ?

"Kalite kumaş farklı ve içlerinde tasarim ceketler pantolonlar bunlar çok fazla yoğun ilgi görenler oluyor birde dediğim gibi benim ürünlerim çok fazla degil çünkü özenle ve farklı modeller seçmeye çalışıyorum ve bu kolay olmuyor  diyeceğim o ki her tarz modellerimiz mevcut genellikle zaten son moda trend yanı en en yenileri getirmeye çalışıyorum mağazama ve gerçekten müşterilerimin kısa zamanda beni böyle sevmesi ve böyle ilgi görmem beni çok mutlu ediyor tekrardan hepsine çok teşekkür ediyorum"

Kübra Baltutan boutique mağazasının sabah saat 08.00 ile akşam 20.00’a arasında açık olduğunu ve müşterilerinin ister internet üzerinden Fatih Mahallesindeki iş yerine gelerek alışverişlerini yapabileceğini söyledi.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi