Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, farkındalık yaratmak için sosyal proje hazırladı Günümüzün en büyük sorunlarından olan, su israfını önlemek amacıyla Onikişubat ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından farkındalık yaratmak için sosyal proje hazırlandı. İlkokul ve anaokullarına yönelik hazırlanmış olan projeyle vatandaşların Su tüketimine karşı duyarlı olmaları hedefleniyor.

BU PROJEYE DESTEK HERKESİN GÖREVİ OLMALIDIR

Özellikle bu günlerde kuraklığın hissedilmesi, her canlı için yaşama kaynağı olan suyun tasarruflu kullanılmasına yönelik “Damlaya Damlaya Dünya Kurur, Biz Korursak Dünya Kurtulur” projesini hayata geçiren Kahramanmaraş Onikişubat ilçe Millî Eğitim Müdürlüğü bu konuda desteklerinizi bekliyor.

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“İlçemiz tarafından sosyal sorumluluk Projesi olarak okul öncesi ve ilkokul düzeyinde hazırlanan günümüzün en büyük sorunlarından biri olan su israfını önlemek amacıyla “damlaya damlaya dünya kurtulur, Biz korursak dünya kurtulur” sloganıyla hazırlamış olduğumuz projemize desteklerinizi bekliyoruz. Su hayattır suyu israf etmeyelim” dedi. (HABER: MELİHA KÜÇÜKÖNDER)

Editör: Haber Merkezi