Yarışma sonucunda

BİRİNCİ: Eda Nur GÖZÜAÇIK Gazi Ortaokulu

İKİNCİ: Elif Elvin ÜNLÜDERE Yunus Emre Ortaokulu

ÜÇÜNCÜ: Ebrar Begüm IŞIK Sümbüllü Ortaokulu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, “Yapılan bu yarışmanın amacı, büyük fikir adamı, İstiklâl Marşı şairi Mehmet Akif ERSOY’ un şair kişiliği, birleştirici ve bütünleştirici yönü, kahramanlık sembolü olarak milletimize öncülük etme rolü ile vatan ve millet sevdalısı olma özelliğinin öğretilmesi ve İstiklâl Marşı’nın kabulünün 100. Yılında öğrencilerimizin Milli Marşımızı daha iyi anlamalarıdır” dedi

Gökşen, 1. Olan Eda Nur Gözüaçık’a 500 Türk Lirası ve başarı belgesi, Onu hazırlayan Görsel Sanatlar Ögretmeni Nurten Özdemir’e teşekkür belgesi, okul müdürü Mahmut Güven’e de plaket takdim etti.

Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Süleyman Dal ise 2.  Elif Elvin Ünlüdere’ye 300 Türk Lirası ve başarı belgesi, onu hazırlayan Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe Kölük’e teşekkür belgesi, okul müdürü Mehmet Bayır’a plaket takdim etti.

Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Halil Akyürek 3. olan Ebrar Begüm Işık’a 200 Türk Lirası ve başarı belgesi, onu hazırlayan Görsel Sanatlar Öğretmeni Hüseyin Erdoğan’a teşekkür belgesi, okul müdürü Necmettin Yayıcı’ya plaket takdim etti. Ödül töreninde Şube Müdürü Şerif Irmak’ta bulundu. (HABER: MUSTAFA KÖMÜ)

Editör: Haber Merkezi