Ergün Çoğan (23) ile Esra Sarı (23) çifti, 2 Ekim 2012 tarihinde Fatih Anadolu Lisesi’nde çevresinde tesadüfen karşılaştı. Ticaret Meslek Lisesi’nde öğrenci iken Esra Sarı’ya aşık olan Ergün Çoğan, Fatih Anadolu Lisesi’ne geçiş yaptı. Ortak arkadaşları sayesinde tanışma fırsatı bulan Ergün Çoğan, Esra Sarı’ya duygularını açtı. O tarihinden bugüne ayrılmayan çift 8 yıl birlikteliğin ardından 11 Nisan 2018 yılında sözlendi, 30 Eylül 2020 tarihinde evlendi.

Korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında düğün törenlerinde bazı programları iptal eden çift, bir süre sonra gelinlik ve damatlıklarını giyerek ilk tanıştıkları okulu ziyaret etti, 8 yıl sonra sıralarına tekrar oturdu.

Tanışmalarında okullarının büyük önem taşıdığını kaydeden Ergün Çoğan, “Çok mutluyum. Yıllardır birlikte emek verdiğim insanlar beraberim. Zor günde kötü günler olmasına rağmen asla birbirimizden vazgeçmedik. Ve savaşı biz kazandık. O bana sevgisi verdi ben ona kalbimi verdim” dedi.

Birlikteliklerinde geçen sürede zorlukların üstesinden gelmeyi başardıklarını ifade eden Esra Çoğan ise, “Değişik bir duygu içerisinde oldum. Çeşitli zorluklar yaşamamıza rağmen aşkımı kazandı. Zafer bizimdir” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi