Bir marka yaratmanın nasıl evrelerden geçmek zorunda olduğunu, esprili  ve anlaşılır bir dille anlatan Azerbaycanlı Garakhanova, Piazza AVM'de okuyucusuyla buluştu.

Kitabıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu kitabı okuduktan sonra rahatlıkla kendi markanızı oluşturacak ve nasıl büyüyüp geliştiğine şahit olacaksınız." dedi.

Garakhanova, Kahramanmaraş programıyla ilgili olarak ise çok güzel geçtiğini ve ağırlıklı hanımefendilerin gelmesi beni çok mutlu ettiğini belirterek, "Hanım dayanışması, hanımlarımızın ilgi göstermesinden mutlu oldum. Çünkü kendi el emeklerini dijitalle nasıl bağdaştırabilirleri öğrenmek istemeleri, gençlerinde bu hislerinden mutlu oldum." diye konuştu.

ÖĞRENİM HAYATI

Yükseköğrenim hayatıma 1999-2004 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi – İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi bölümünde başladım. 2006-2009 yılları arasında Galatasaray Üniversitesi – Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans eğitimim tamamladıktan sonra 2016 yılında Universite Robert Schuman – Politika ve Sosyoloji bölümünde "Azerbaycan – Türkiye Kültür Faktörünün Dış Politikaya Etkisi" konulu tezimle doktor unvanı almaya hak kazandım.

ÇALIŞMA HAYATI

Çalışma hayatıma; 2004 yılında Strasbourg’da Avrupa Konseyi Conference of INGOs başladım. 2006 – 2012 yılları arasında İslam Konferansı Genel Müdürlüğü görevini yerine getirdim. Şubat 2015’te Mezo Dijital ile Mezo Grup firmalarının ilkini hayata geçirdim. Mayıs 2015 tarihinde Mezo Moda, Mart 2017’de Mezo Akademi, son olarak 2019 Şubat ayında Mezo Techno hayata geçti. Çalışma hayatım boyunca en çok projeler hazırlamak ve bunları hayata geçirmekten keyif aldım.

HABER-FOTO: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi