Ahmet Özdemir, "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı olarak görev yapmakta iken; Sayın Cumhurbaşkanımız'ın tensipleriyle AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevi ile TBMM'de şehrimize ve davamıza hizmet edecek olan, Sayın Bakanımız Mahir Ünal'ı tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz." dedi.

Mehmet Cihat Sezal ise şunları kaydetti:

"Genel Başkan Yardımcılığı görevinden sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın tensipleriyle Grup Başkan Vekilliği görevini üstlenen değerli büyüğüm Sn Mahir Ünal’ı tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum."

İmran Kılıç ise yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız'ın sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevi ile TBMM'de şehrimize ve davamıza hizmet edecek olan, Bakanımız Sayın Mahir Ünal'a yeni görevinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habibe Öcal'da şu paylaşımı yaptı:

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 7. Olağan kongremizi tamamladık.. Görev verilen yeni MKYK’mız hayırlı olsun..

Kahramanmaraş’ımıza ve ülkemize güzel hizmetlerde bulunan Sn. Mahir Ünal ve Türk İslam Karakoç da yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

HABER: MELİHA KÜÇÜKÖNDER

Editör: Haber Merkezi