5 yıl önce Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları tarafından Türkiye’yi ele geçirmek amacıyla gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında darbenin önemli isimlerinden General Semih Terzi'yi vurarak darbenin seyrini değiştiren ve başarısız olmasında önemli payı olan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir, minnet ve rahmetle tüm Türkiye’de anılıyor. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için başta memleketi Niğde olmak üzere Türkiye’nin bütün illerinde adının anıldığı etkinlikler düzenleniyor. Bu etkinliklerin en dikkat çekenleri ise kahraman Halisdemir’in memleketi Niğde’de düzenleniyor. 

15 Temmuz 2016 gecesi bir grup Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde darbeci General Semih Terzi'yi vurarak darbenin seyrini değiştiren Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in anısına düzenlenen Masterler Futbol Turnuvası’na Kahramanmaraş Veteran takımı Dursun Özçelik, Muzaffer Demir ve Ömer İnce Koordinesinde yola çıktı. 

Veteran takımına Sponsor olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Belediyesi ve Türkoğlu Belediyesi tam destek vererek Masterler takımını yalnız bırakmıyor.

 10 İLDEN 16 TAKIM KATILIYOR

Kahramanmaraş Masterler Takımının Katılım Sağlayacağı ve 10 il 16 takım ile İç Anadolu Bölgesinde düzenlenen en büyük Masterler Futbol Turnuvası başlıyor.

Niğde 51 Masterler, Niğde Anadolu Masterler, Bor Gençlik Masterler ev sahipliğinde Niğde de gerçekleşecek turnuvaya Kahramanmaraş Masterler takımı da katılım sağlayacak.

Niğde

Aksaray

Nevşehir

Kırşehir

Kayseri

Adana

Mersin

Kahramanmaraş

Hatay

Yozgat

(HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi