İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Koronavirüs Denetimleri" genelgesi kapsamında ülke genelinde kapsamlı denetimler yapılıyor. Bu kapsamda Metropol İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçesinde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek pandemi süreciyle ilgili kuralları hatırlattı ve uyarılarda bulundu. Şehirde en kalabalık ortamlardan biri olan Piazza Alışveriş Merkezi ve Tekerek Yolu’nda bulunan esnafı ziyaret eden Mahçiçek, pandemi süreciyle ilgili kuralları hatırlattı ve uyarılarda bulundu.

“ONİKİŞUBATTA 1749 NOKTADA DENETİMLERİMİZ SÜRÜYOR”
Yapılan denetimlerle ilgili açıklama yapan Başkan Mahçiçek, “İçişleri Bakanlığımızın 81 il Valiliğine gönderdiği ‘Koronavirüs Denetimleri’ konulu genelge kapsamında, bugün devletimizin tüm organlarıyla sahada esnafımıza ve vatandaşımıza gerekli uyarıları yapıyoruz. İlçemizde 1749 noktada jandarmamızla, polisimizle ve diğer kamu kurumlarımızla denetimlerimizi gerçekleştirdik. Pandemi süreci henüz geçmiş değil. Rehavete kapılmadan sosyal mesafemize, hijyen kurallarına ve maske takmaya özen göstereceğiz. Bu konuda esnafımızı bizzat ziyaret ederek hatırlatmalarda bulunduk” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN DAHA BİLİNÇLİ DAVRANMAYA TEŞVİK EDİYORUM”
Denetimlere dair basın mensuplarına açıklama yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, vatandaşların pandemi konusunda yapılan uyarılara uyması gerektiğine dikkat çekerek, “Çevremizde bütün insanların pandemi konusunda tedbirlere uyması hususunda farkındalık yaratmak için vatandaşlarımızın daha bilinçli davranmaya teşvik ediyorum. Toplu taziye uygulamasının olduğu ilimizde Taziye yasak ve toplu alanlarda sosyal mesafe ve maske zorunluluğuna dikkat edilmeli” dedi. 

Editör: Haber Merkezi