Özel Kevser Çiftci Beslenme Ve Diyet Merkezi Açıldı

Kahramanmaraş’ta Özel Kevser Çiftci Beslenme ve Diyet Merkezi hizmete açıldı.  Diyetisyen Kevser Çiftci özellikle bölgesel incelme sağlayan ve kronik vücut ağrılarına iyi gelen Andulasyon Teknolojisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

2017 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesinden mezun olduğunu söyleyen Çiftci, sonrasında 3 yıllık hastane tecrübesinin ardından şu anda kendi iş yeri olan Özel Kevser Çiftci Beslenme ve Diyet Merkezinde hizmet verdiğini söyledi.

Diyetisyen Kevser Çiftci, “Beslenme Diyet Merkezi adı altında kişiye özel beslenme düzeni oluşturmuş oluyoruz. Hastalıklarda beslenme, kilo alma, kilo verme, gebelik ve emziklilik döneminde beslenme gibi konularda yardımcı oluyoruz.

Türkiye’de 3 yıldır bulunan Andulasyon Terapi seansları uyguluyoruz. Cihaz tamamen vücut içi sıvılarına etki ederek dolaşımı düzenlemiş oluyor. Vücuttaki dolaşımın düzenli olmasıödemi daha kolay atmaya ve oksijen salınımına fayda sağlıyor bu da yağ yakımını kolaylaştırmış oluyor. Yağ yakımı kolaylaştığı için de haliyle kilo verme daha kolay bir hale gelmiş oluyor diyetten maksimum verim almış oluyorsunuz.”

ÜCRETSİZ, DENEME SEANSI İÇİN MERKEZİMİZE DAVETLİSİNİZ

Diyetisyen Kevser Çiftci,ücretsiz, deneme seansı için herkesi merkezimize davet ediyoruz dedi.

Çiftci, Cihazımız yatak şeklinde cihaza yattığınız zaman titreşim ve kızıl ötesi ışın hissediyorsunuz, boyun, sırt ve bacak bölgesinde ısı hissediyorsunuz bu sayede de metabolizmayı harekete geçirmiş oluyor ve hücrelerinizi 5 kat kadar daha hızlı çalıştırmış oluyor.  Seans süreleri 30 dakika oluyor her seans 2 program uygulamış oluyoruz. Cihaz ek aparatı sayesinde bölgesel problemlere de fayda sağlıyor. Bunların yanında kabızlık problemlerine, bel boyun fıtığı ağrılarına, uyku problemlerine de iyi geliyor.

Merkezimizde bu uygulama için paketlerimiz mevcut. Seçmiş olduğunuz paketin uygulama sıklığını kendinize göre ayarlıyorsunuz, ne kadar sık olursa o kadar etkili olmuş oluyor, haftanın her günü bile gelmiş olsanız hiçbir yan etkisi kesinlikle yok. Cihaz15 dakikalık seansta 2 buçuk saat yürümüş kadar hücreleri aktive etmiş oluyor yani spora vakit bulamayanlar, çok hareketsiz kalanlar veya ağrılardan kaynaklı olarak yürüyüş yapamayan kişiler için hücrelerini harekete geçirmenin çok rahat bir yolu. Pandemi sürecinde yaşadığımız hareketsizlik ve bozulan beslenme düzeninin ardından alınan kiloların daha sağlıklı ve kalıcı verilmesi kişiye özel beslenme programı ve Andulasyon teknoloji ile daha kolay.

KİLO ALAMAMAK KİLO VEREMEMEKTEN ÇOK DAHA ZOR

Diyetisyen Kevser Çiftci, Kilo alamamak kilo verememekten çok daha zor kişinin düzensiz beslenmesinden kaynaklı olarak kilo alımı gerçekleşmeyebiliyor.Kilo almak isteyenleröğündeki yiyeceklerinibesin değeri ve kaloriaçısından zengin olan besinlerden seçmesi gerekiyor ve sık beslenmesi gerekiyor. Kalorisi yüksek besinlere örnek olarak kuru yemişler kuru meyveler meyve suları verilebilir, veya tüketilen besinler daha kalorili hale getirilebilir örneğin; salata yiyecekken içerisine peynir, nohut, ceviz, mısır gibi kalorili besinler eklemekkilo alımını destekleyecektir. Kilo almaya çalışan kişiler genellikle paketli ürünlere yöneliyor, kola,gazoz gibi asitli içeceklere veya bisküvi,çikolataya çok yüklenerek kilo almaya çalışıyorlar bunu kesinlikle önermiyoruz, çünkü vücudun sadece yağ oranını arttırmış oluyorlar, bu da sağlık tehdidi oluşturmuş oluyor. Gerekli testler yapıldıktan sonra doktor-diyetisyen kontrolünde kilo alımı yağ ve kas oranının orantılı olarak artmasıyla sağlanmalı.

Detaylı vücut analizi, kişiye özel beslenme programı ve ücretsiz Andulasyon Terapi denemesi için herkesi ofisimize bekliyoruz.

Editör: Haber Merkezi