Her toplantısında Stadyum ve Otobüs meselesini gündeme getiren CHP genel başkan yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Kahramanmaraşspor’a Otobüsü ben alacağım. Ama Stadyum meselesi muammada halen” ifadelerini kullandı.  

CHP Kahramanmaraş il başkanlığında basın toplantısı düzenleyen CHP genel başkan yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'un gündeminde yine Kahramanmaraşspor vardı.

CHP genel başkan yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ta yapılmayan stat ve destek vermek için TV’lere çıkanlara sözünüzü tutun, Kahramanmaraş spordan forma aldım diyenler parasını vermediler. Otobüs meselesine gelince Otobüsü Kahramanmaraşpor’a kazandıracağız. Kahramanmaraşspor bu şehrin değeridir ve onun bu yerlerde olmasından bizlerde sorumluyuz. Kahramanmaraşspor’a sahip çıkılsa süper ligin yolu tutulur. Maalesef Stadyum yapacaklardı ne oldu? Kayseri, Hatay, Giresun’a ve Gaziantep’e yapıldı, neden Kahramanmaraş’a yapılmadı. Bu kadar mı? nefret ediliyorsunuz Kahramanmaraş’tan ifadelerini kullandı.

“BU TAKIM BU ŞEHRİ TEMSİL EDİYOR”

Kahramanmaraşspor'dan forma aldım diyenler parasını vermediler. Biz açıkladık diye Büyükşehir Kahramanmaraşspora deplasmana gittsin diye otobüs verdi keşke daimi verseydi diyen Milletvekili Öztunç, “Ben kendime otobüs istemiyorum Kahramanmaraşspor'a otobüs istiyorum. Kahramanmaraşspor, şehrimizi temsil ediyor. Gittiği şehirde Kahramanmaraş'ın ismini temsil ederek olarak top oynuyor yazıktır günahtır. Ben Kahramanmaraşspor'a bir otobüs alacağım, artık kiralık araçlarla değil kendi araçlarıyla gidecekler'' dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi