İki Kadim Şehirden Önemli İşbirliğ
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) arasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı. Kardeş Oda Protokolü ile iki oda arasındaki iş birliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor.
İmza töreninde konuşan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, iki oda arasındaki iş birliklerini geliştirme mesajları verdiler.

ORTAK PROJELER GELİŞTİRMEMİZ LAZIM
GSO ile KMTSO arasındaki iş birlikleri ve ortak çalışmaları artırmak amacıyla gerçekleştirilen Kardeş Oda Protokolü imza töreninde konuşan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep ve Kahramanmaraş sanayisi adına ortak projelerin geliştirilmesi gerektiğini söyledi. 


Ünverdi, “Karşılıklı olarak sanayici ve yatırımcılarla iletişim halinde olmamız ve ortak projeler geliştirmemiz büyük önem taşıyor. Bu sayede hem şehirlerimizin hem de bölgemizin kalkınmasını hızlandırabiliriz” dedi.

“İŞ BİRLİKLERİNİ GENİŞLETİRSEK DAHA ÇOK ÇALIŞIR VE DAHA ÇOK ÜRETİRİZ”
Ziyarette Gaziantep Model Fabrika’nın Gaziantep sanayisi ve bölge için büyük öneme sahip olduğunu belirten KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, “iki oda arasındaki iş birliklerinin ortak sektör toplantılarıyla genişletilmesi, komşu ülkelerle bölgesel işbirliğinin artırılması, birlikte yapılacak faaliyetler ve lobi çalışmaları ile ilgili atılacak adımlar değerlendirilerek karşılıklı fikir alışverişlerle daha çok çalışıp daha çok üretime geçeriz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi