Yavuz Selim Mahallesi Çevre yolunda meydana gelen olayda, yerde yatan şahıs ihbarı üzerine olay yerine giden polis ve 112 ekipleri, bir otomobilin yanında ağlayan bayan ve otomobil önünde kanlar içinde yatan bir şahıs gördü. 11 yerinden bıçaklanan Fabrika işçisi Murat Firdevsoğlu(39), ambulans tarafından sevk edildiği şehir hastanesinde hayatını kaybetti.

Olay yerinde kriz geçiren ve ağlayan Hatice T'nin,(34) ölen şahsın boşandığı eşi olduğu ve halen beraber yaşamaya devam ettikleri öğrenildi. 

Hatice T, olay yerinde ki polise "Aracı ben kullanıyordum, eşimi çalıştığı fabrikaya bırakacaktım, aracımız burda arıza yaptı, eşim araç dışına çıkınca saldırıya uğradı. Çevreden yardım istedim. Karanlıkta kimseyi net göremedim" şeklinde ifade verirken, kadının ifadesine inanmayan polis kadını ve yeğenini gözaltına aldı. 

Şüpheli Mehmet T, Asayiş Şube Müdürlüğünde yapılan sorguda olayı itiraf etti. Halası ve eniştesi ile birlikte aynı ikamette kalan 23 yaşındaki Fabrika işcisi Mehmet T., hakkında özel iddialarda bulunduğu eniştesini öldürmek için plan yaptığını.Bir plan yaparak Kanuni Mahallindeki evin önünde aracın buji başlığını gevşettigini, Güzergah üzerinde arazide bekleyerek aracın arıza vermesini beklediğini, karanlık bir yere geldiğinde aracın arıza verdiğini, kar maskesi ve eldivenle eniştesini  bıçakladığını, bu esnada enistesinin gaz spreyi ile karşılık vermeye çalıştığını, olayı adamın eşi ile birlikte planladıklarını itiraf etti. 

Şahsın evindeki olay bucağina ve kıyafetlere el konuldu. Şüpheli kadın ise, "cinayet işleyeceğini bana söyledi, haberim vardı, engel olamadım, ben plan yapmadım" dedi. Hala ve Yeğen adliyeye sevk edildi.

Editör: Haber Merkezi