Erkek kuaförleri pandemi nedeniyle yayınlanan genelge gereği, tıraşlarda jilet kullanamıyor. Bu durumda jiletle sakal tıraşı da yapamayan erkek kuaförleri, işlerde büyük kayıp yaşıyorlar.

Berber Ekrem Erkek Kuaför Salonu İşletme Sahibi Çocuk Berberi Ekrem Mayam, Pandemi nedeniyle tedirgin olan insanların zaten kuaförlere gelmeye çekindiklerini, jiletle sakal tıraşı olmaya gelenlerin de geri döndüklerini ifade ederek işlerde büyük düşüş yaşadıklarını söyledi.

Mayam, “Sakal tıraşının geri gelmesini istiyoruz. Sakal tıraşı olmaya gelen kişi sayısı az değil, bu bize ekstra sirkülasyon sağlıyor. Pandemiden dolayı zaten düşen işlerimiz sakal tıraşı yapılamaması nedeniyle daha da fazla düşüyor. Müşteri sadece sakal tıraşı olmaya gelebiliyor ve sakal tıraşı olamadığı için kızıp gidiyor.

Bir an önce sakal tıraşlarımızın geri dönmesini istiyoruz. Günde en az 10 kişi sakal tıraşı olmaya geliyor ve olamadığı için geri dönüp gidiyor. Bu da bizim kazancımızı olumsuz anlamda etkiliyor. Makineyle sakal tıraşı yapabiliyoruz ama gelen jiletle tıraş olmak istiyor. Makineyle evde de oluyorum diyor ve geri dönüyor” dedi. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi