Ankara'da, 13'üncüsü düzenlenen geleneksel 'Yılın En'leri Zirvesi Ödül Töreni'nde Demirören Medya ailesi, 4 dalda birden ödül alırken, Kahramanmaraşlı Kanal D muhabiri İbrahim Konar İtalya'da yetimhanedeki bir çocuğun kurtulmasına vesile olan haberiyle yılın en başarılı erkek muhabiri seçildi.  

Ekonomize Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen '13'üncü Yılın En'leri Zirvesi Ödül Töreni' The Green Park Otel'de gerçekleşti. Medya, spor, sanat gibi alanlardan pek çok kurum ve kişinin ödüllendirildiği törende, Demirören Medya ailesi 4 dalda birden ödüle layık görüldü.

'Yılın En Başarılı Haber Ajansı Ödülü'nün sahibi, Demiören Haber Ajansı (DHA) oldu. DHA Ankara muhabirlerinden Haluk Karaaslan, kurumu adına ödülü teslim aldı. 'Yılın Başarılı Kadın TV Programcısı Ödülü'ne Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk programcısı Hande Fırat, 'Yılın Başarılı Erkek Haber Muhabiri Ödülü'ne İtalya'da yetimhanedeki bir çocuğun kurtulmasına vesile olan haberiyle Kanal D Haber'den İbrahim Konar ve 'Yılın En İyi Magazin Programı Ödülü'ne Magazin D programı seçildi.

Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesi olarak bizde İbrahim Konar'a başarılar dileriz.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi